Yılmaz Vural'dan flaş açıklamalar

Güncelleme Tarihi:

Yılmaz Vuraldan flaş açıklamalar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2017 22:03

Ligin 6. haftasında oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini sarı lacivertliler kazandı. Maçı değerlendiren Yılmaz Vural Spor Arena'ya çok özel ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İşte Yılmaz Vural'ın maç sonunda yaptığı değerlendirmeler:

Fenerbahçe 4-3-3 başladı. Beşiktaş ise 4-2-3-1 taktiği ile başladı maça. Kırmızı kartlar sonrası iki takımda 4-4-1 tarzına döndüler... Çok enteresan bir maç oldu. Posizyon anlamında kıt bir maçtı. Futbolda iyi oynayanın değil iyi mücadele eden takımın kazandığı bir maçtı. Beşiktaş gol arayan bir takımken Fenerbahçe deplasman takımı gibiydi zaman zaman. Fenerbahçe kontraataklarla golü aradı.

DERBİLERDE İLLE DE İYİ OYNAYAN KAZANMIYOR
Beşiktaş ya hep ya hiçe oynadığı dakikalarda Tolgay oyunda dahil oldu. Bu dakikadan sonra Beşiktaş ikinci golü yedi ancak oyunda kaldı nitekim golü buldu fakat 5 dakikalık uzatma siyah beyazlılara yetmedi. Derbiler böyle, ille de iyi oynayan kazanmıyor...

Fenerbahçe'ye bakacak olursak... Bu galibiyetle aldanmasınlar. Tabi ki önemli bir galibiyet aldılar ancak taraftarı sayesinde... Taraftarın gücünü bu maçta gördük. Fenerbahçe taraftarına bol bol teşekkür etmeli.

Haberin Devamı

HAKEMİ VE EKİBİNİ TEBRİK EDİYORUM
Verdiği penaltılar, gösterdiği kartlardaki tavrı gayet sakindi. Bu maçları yönetmek kolay değil. Ben kendisini ve ekibini takdir ediyorum. Parantez açarsak Negredo'nun gol attığı pozisyonu tekrar izlemeli.. Sonuca bakarsak Fenerbahçe hakem kararlarıyla kazanmadı, Beşiktaş da hakem hataları ya da yine kararlarıyla kaybetmedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!