YILDIZLAR YOKSA SEYİRCİ DE YOK!

Güncelleme Tarihi:

YILDIZLAR YOKSA SEYİRCİ DE YOK
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2017 14:49

Yıldızlar olmayınca biletler satılmadı.

Haberin Devamı

ALMANYA 2018 Dünya Futbol Şampiyonası Grup Eleme maçında San Marino ile cumartesi günü oynayacak. Nürnberg kentinde oynanacak maça Alman futbol severler beklenen ilgiyi göstermedi. Karşılaşmanın başlamasına bir gün kala satılan bilet sayısı sadece 25 bin. Almanya 2007 yılında yine Nürnberg’de San Marino ile oynamış ve bu maçı tam 44 bin seyirci izlemişti.

Ayrıca son Dünya Şampiyonu Panzerler, son yıllarda ülkelerinde hep dolu tribünler önünde oynadı. Hangi şehirde oynarlarsa oynasınlar maç biletleri haftalarca önceden tükeniyordu. Nürnberg’deki 44 bin seyirci kapasiteli statta Cumartesi saat 20.45’de oynanacak maçın sadece 25 bin biletinin satılmasına gerekçe olarak, milli takım kadrosunda yıldız futbolcuların yer almaması gösterildi.

Teknik Direktör Joachim Löw, Alman milli takımının yıldız oyuncularını aday kadroya almadı. Löw, kadroya Mesut Özil, Neuer, Gomez, Boateng, Hummels, Kroos, Müller, Reus, Götze ve İlkay gibi yıldızları çağırmadı. Yıldız oyuncuların kimisini dinlendirmek, kimisinin de sakatlığı olduğu için aday kadroya almayan Löw, bunun yerine B takımı oluşturdu. Hal böyle oluca da futbol severler de maça gitmeme eğilimi gösterdi.

Haberin Devamı

Alman Milli Takımı Menajeri Oliver Bierhoff seyircilerin ilgi göstermemesiyle ilgili “Bizim için önemli bir maç. Rakibin San Marino olması maçın önemini değiştirmez. İyi futbol oynamak istiyoruz. Statta geleceklere kaliteli futbol ve bol gollü bir karşılaşma izlettirmek amacımız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!