Volkan Demirel'den Galatasaray yenilgisi sözleri: Golde faul olabilir! Penaltı pozisyonu...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2024 23:12

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray'a 1-0 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray'a 1-0 yenilen Hatayspor'da Teknik Direktör Volkan Demirel açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'a karşı iyi mücadele ettiklerini kaydeden Volkan Demirel, "Galiptir bu yolda mağlup. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Buraya gelmeden önce söyledim, onlardan ne istediğimi, anlattıklarımı uygulamalarını... Galatasaray'a karşı bu sene burada böyle mücadele eden bir takım hatırlamıyorum. İstediğimiz her şeyi yaptılar, duran toptan bir gol var, belki faul olabilir. Rivas'ın arkadan itildiği bir pozisyon var, penaltı olabilir mi, olabilir bir şey diyemem. Golde ofsayt var mı, çizdiler baktılar, herhalde var. Yenildiğimiz halde takımıma çok teşekkür ediyorum. Çok mücadele ettiler. Bu takım bu sezon çok şeyle mücadele ettiler. Bir sürü içimizde ilgilendiğimiz sorun var. Buraya çıkıp bu mücadeleyi veriyorlarsa bu çocukları tebrik etmek lazım. Çok iyi bir duruş sergiledik. İnşallah izleyenler de beğenmiştir." dedi.

Haberin Devamı

"BUGÜN BİZ DE DOĞRU OYUN OYNADIK"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konulan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, "Takımımı tebrik ediyorum. Ben hatırlamıyorum bu sene Galatasaray Stadı’nda bu şekilde oyun sergileyen rakip takım. Bugün galip gelmenin ya da mağlup olmanın öneminin olmadığını, sahaya çıkıp iyi duruş sergilememiz gerektiğini söyledim. En iyi şekilde mücadele ettiler. Galatasaray’ı golü duran toptan. Buldukları pozisyonlar da duran toplardan oldu. Geriye koşturduğumuz, oyun kurulurken o baskıyı hissetmeden çıkışlar yaptığımız bir maç oldu. Defans arkasına attığımız toplarla pozisyon bulduğumuz bir maç oldu. Biraz daha bitiriciliğimiz fazla olsaydı farklı bir şey konuşabilirdik. Galatasaray bu sezon burada çok iyi oyunlar oynadı. Bugün biz de doğru oyun oynadık. Takımımı tebrik diyorum. Bugün yenilsek de 'galiptir bu golde mağlup' diye bir söz vardır" diye konuştu.

"21 KERE CEZA SAHASI GİRDİK"

Galatasaray’ı çok iyi analiz ettiklerini ifade eden Demirel, "Galatasaray ligin üstünde bir takım. Puan tablosundaki yeri belli. Galatasaray gibi güçlü oyunu olan, taraftarı önünde çok rahat oynayan bir Galatasaray’a karşı ezilmedik. Mücadelenin üstünde iyi oynadığımızı düşünüyorum. 21 kere ceza sahası girdik. Biz kendi yağımızla bu kadar kavrulabiliyoruz. Çok sıkıntılarımız var. Ona rağmen bütün takım elinden geleni yaptı" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"BENİM TAKIMIM ÇOK İYİ BİR DURUŞ, PERFORMANS GÖSTERDİ"

İptal olan gollerinin sorulması üzerine Volkan Demirel, "İnceleyemedim. Hakemler hakkında fazla konuşmak istemiyorum. Galatasaray’ın attığı golde de Carlos’a bir temas olabilir diye düşünüyorum. Ofsayt pozisyonunu bilemiyorum. Nasıl çizildi, bakıldı bilemiyorum. Bugün mağlubiyet, verilmeyen gol, faul hiç önemli değil. Benim takımım çok iyi bir duruş, performans gösterdi. Ben neyin, ne olduğunu bildiğim için gurur duydum. Hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

Kümede kalmalarının şampiyonluk kadar değerli olduğunu ifade eden Demirel, "İnşallah bu sene kümede kalacağız. Sıfır bütçe ile kurulan bir takım var. Yüzdük yüzdük sonuna kadar geldik. Hatay’ı ligde tutup gelecek ile ilgili planlar yapmaya başlayacağız" diyerek sözlerini tamamlandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!