Uluslar A Ligi 4. Grup'ta DEV MAÇ, TEK MAÇ! En popüler iddaa...

Güncelleme Tarihi:

Uluslar A Ligi 4. Grupta DEV MAÇ, TEK MAÇ En popüler iddaa...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2018 14:48

Günün maçında Hırvatistan'ın konuğu İngiltere... Rijeka'da oynanacak Uluslar Ligi karşılaşması iddaa'da TEK MAÇ! İşte detaylar...

Haberin Devamı

Hırvatistan

- Teknik patron Zlatko Dalic, İngiltere karşısında sahaya çıkacak ilk 11'i açıkladı.

- Subasic milli takımı bıraktı, Kalinic sakat. Kalede Livakovic olacak. Fenerbahçe'ye karşı Dinamo Zagreb'in kaptanı olarak sahaya çıkmıştı.

- Sağ bek Vrsaljko, sol bekte ilk sıralarda yazılabilecek Barisic ve Strinic de sakat. Sağda Jedvaj, solda ise Pivaric oynayacak.

- Stoper ikilisi 'Lovren, Vida' önlerinde 'Rakitic, Kovacic, Modric' üçlüsü, hücumda ise 'Kramaric, Perisic, Rebic' başlayacak. Mandzukic de milli takımı bıraktığını açıkladı.

İngiltere

- Fulham'ın 1 numarası Betinelli, Brighton'ın stoperi Leiws Dunk, Leicester'ın 20+ milyon Euro saydığı Maddison, Derby'nin genç yeteneği Mason Mount ve Bundesliga'da Dortmund formasıyla fırtınalar estiren 2000 doğumlu Jadon Sancho - kadrodaki yeni isimler.

Haberin Devamı

- Menajer Gareth Southgate, "Rijeka'da deneme yapmayacağız. Kazanmak için sahada olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Kazanacak kadroyu seçtiğimi düşünüyorum." açıklamasını yaptı.

- Muhtemel 11: Pickford; Gomez, Stones, Maguire; Trippier, Winks, Henderson, Barkley, Chilwell; Kane, Sterling

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!