Ultra Trail'in süper atletleri Kapadokya'da koşacak

Güncelleme Tarihi:

Ultra Trailin süper atletleri Kapadokyada koşacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2023 07:00

Sporcular 119, 63 ve 38 kilometrelik etaplarda şampiyonluk için mücadele ederken, organizasyon bölgenin tanıtımına da büyük katkı sağlayacak.

Haberin Devamı

Nevşehir’de bu yıl 10’ncusu düzenlenen Salomon Kapadokya Ultra Trail Koşusu, bugün yapılacak.

71 ülkeden 2 bin 434 sporcunun katılacağı koşu sabah saat 07.00’de Ürgüp ilçe meydanından başlayacak. Yarışta sporcular, 119, 63 ve 38 kilometrelik etaplarda koşacak.

Bölgenin tanıtımına büyük katkı sağlayacak organizasyonun basın toplantısı dün yapıldı. Nevşehir Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu, “Bölge için önemli olan bu organizasyonda emeği geçen bütün paydaşlara teşekkür ediyorum. Umuyoruz ki bölgenin tanıtımına katkı sağlayacaktır” dedi. Ürgüp Kaymakamı Refik Özsoy, “Bölge ekonomisine, turizmine, tanıtımına büyük katkı sunan dünya markası bir organizasyonu gerçekleştiren paydaşlara şükranlarımı sunuyorum” derken, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk de “Kapadokya, doğal ve tarihi zenginliklerinin yanı sıra bu tür organizasyonlarla spor alanında da tanınan bir marka haline geldi. Kapadokya’nın masalsı güzellikleri arasında koşacak sporcular başarı hikayeleri yazacak” diye konuştu.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!