UEFA’dan Real, Barça ve Juve’ye büyük tehdit

Güncelleme Tarihi:

UEFA’dan Real, Barça ve Juve’ye büyük tehdit
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2021 07:00

Başkan Ceferin, isyancıları affetmeyeceklerini söyledi. Avrupa Süper Ligi’ne katılacaklarını açıklayan kulüplerin cezalandırılacağını ancak oluşumdan ilk çekilen 6 İngiliz ekibinin ayrı tutulacağını belirten Ceferin, “Hala Süper Lig’e inananlar, Devler Ligi’nden men edilebilecek” dedi.

Haberin Devamı

Spor Arena / Koray DURKAL - UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Avrupa Süper Ligi oluşumuna katılan 12 kulübün cezalandırılacağını açıklarken, özellikle Real Madrid, Barcelona ve Juventus kulüplerine de büyük gözdağı verdi. İngiliz Daily Mail gazetesine röportaj veren Ceferin, şunları söyledi:

Süper Lig kulüpleri cezalandırılacak ve önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nden men edilebilecekler. İlk çekilen İngiliz kulüplerine daha hoşgörülü davranılacak. Benim için İngiliz kulüpleri ile diğer 6 kulüp arasında açık bir fark var. Erken çekildiler ve hata yaptıklarını kabul ettiler. Daha sonra Atletico Madrid, İnter ve AC Milan çekildi.

‘HER ŞEYi SATIN ALAMAZSIN’

İngiltere hükümetine ve fubol taraftarlarına Avrupa Süper Ligi planlarını bozmada oynadıkları rol için teşekkür ederim. İngiltere hükümetinin tepkisinden kesinlikle etkilendim.

Haberin Devamı

Hâlâ dünyanın düz olduğuna ve Avrupa Süper Ligi’nin varlığına inanlar (Real Madrid, Barcelona, Juventus) var. Bunlar en ağır cezaları alacak. Tüm bu yaşananlar, her şeyin satılık olmadığını, milyarlarla gelip, ‘Gelenek, tarih, sevdiğin şeyler umurumda değil, çünkü yeterince param var, hepsini alacağım’ diyemeyeceğimizi gösterdi. Olmaz! Para geçmiyor.” 

10.000 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!