Twente Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe maçı şifreli mi, şifresiz mi? İşte canlı yayın bilgileri

Güncelleme Tarihi:

Twente Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda Fenerbahçe maçı şifreli mi, şifresiz mi İşte canlı yayın bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2023 18:02

Twente Fenerbahçe maçı canlı yayını için heyecan başladı. UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off turu ilk maçında Twente’yi 5-1 mağlup eden Fenerbahçe, grup aşaması için Twente deplasmanında sahaya çıkacak. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off Turu’nda Hollanda ekibi Twente’ye konuk olacak. De Grolsch Veste Stadyumu’nda oynanacak mücadele yarın saat 20.00’de başlayacak. Sarı-lacivertliler geçtiğimiz hafta Kadıköy’de oynanan maçta Jayden Oosterwolde, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci (2) ve Dusan Tadic’in golleriyle sahadan 5-1’lik skorla galip ayrıldı. Kanarya, turu geçmesi durumunda Konferans Ligi'nde gruplara kalacak. Gözler şimdi maçın canlı yayın bilgisinde. Peki, Twente Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe maçı şifreli mi, şifresiz mi? İşte, maçın canlı yayın izleme bilgisi.

Haberin Devamı

Avrupa’da 260. maçTwente karşısında aldığı galibiyetle Avrupa kupalarında 100. galibiyetini elde eden sarı-lacivertliler, bugüne kadar 259 kez boy gösterdi. Rakiplerine 104 kez de mağlup olan Fenerbahçe, 55 mücadelede ise berabere kaldı. Geride kalan müsabakalarda Kanarya, rakip fileleri 346 kez havalandırırken, kalesinde ise 369 gol gördü.

Konferans Ligi’nde 8. maçUEFA Konferans Ligi’nde 7 kez mücadele eden Fenerbahçe, bu sezon oynadığı 5 maçı da kazanmayı başardı. Bu sezon organizasyonun 2. eleme turunda Moldova ekibi Zimbru ile eşleşen Kanarya, rakibini farklı skorlarla (5-0, 4-0) yenerek saf dışı bıraktı. 3. turda ise Slovenya ekibi Maribor ile mücadele eden sarı-lacivertliler, ilk maçı 3-1, ikinci müsabakayı ise 3-0'lık skorla kazandı. Konferans Ligi’nde 24 gol atan sarı-lacivertliler, kalesinde ise 8 gol gördü.

Haberin Devamı

Twente Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?  İşte canlı yayın bilgileri

Twente Fenerbahçe maçı 31 Ağustos Perşembe 20:00'da başlayacak. Karşılaşma S Sport kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Sarı-lacivertlilerden 7 maçta 7 galibiyet

2023-2024 sezonuna İsmail Kartal yönetiminde başlayan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde 5, Süper Lig’de ise 2 maç oynadı. Sarı-lacivertliler, 7 müsabakada da sahadan galibiyetle ayrıldı.

Twente ile 4. randevu

Hollanda temsilcisi ile ilk olarak 2009-2010 sezonunda UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında karşılaşan Fenerbahçe, bugüne kadar Twente ile 3 kez mücadele etti. Sarı-lacivertliler, rakibine karşı 2 galibiyet elde ederken, 1 maçta ise yenilgi yaşadı.

İtalyan hakem Fabio Maresca düdük çalacak

Fenerbahçe ile Twente arasında oynanacak müsabakada İtalyan hakem Fabio Maresca düdük çalacak. Maresca’nın yardımcılıklarını Davide Imperiale ve Giuseppe Perrotti yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Luca Massimi olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!