Transferde büyük bomba! Dünya yıldızı G.Saray'a önerildi

Güncelleme Tarihi:

Transferde büyük bomba Dünya yıldızı G.Saraya önerildi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2017 17:47

Hürriyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük Hürriyet'in canlı yayınlanan Muhabirinden programında sarı kırmızılı kulüpteki son gelişmeleri açıkladı.

Haberin Devamı

İşte Küçük'ün çok özel ve çarpıcı o ifadeleri:

Sinan Gümüş, Galatasaray’dan ayrılmak istiyor. Çünkü sarı kırmızılı takımda forma şansı bulamıyor. Nitekim, şu anda Galatasaray Teknik Direktörü olan Tudor’un gelecekle alakalı planlarında da Sinan’a yer yok. Bu yüzden de Hırvat teknik adam Sinan’ın kiralanması değil bonservisi ile satılmasını yönetime tavsiye etti. Galatasaray Kulübü, Sinan Gümüş için 3 milyon euroluk bir bonservis geliri hedefliyor. Sinan ile ilgilenen kulüpler arasında Schalke 04 olmak üzere Bundesliga ekipleri var.

-Coentrao, Galatasaray’a teklif edilen bir oyuncu. 2019 yılına kadar Real Madrid kulübü ile kontratı var. Kiralık formülü ve satın alma bedeli olarak 2 ayrı formülle G.Saray’a önerildi. Kendisi Real Madrid’den ayrılmak istiyor. Bu sezon 6 maçta oynamış toplam…
Galatasaray yönetimi bu sezon fazla forma şansı bulamayan futbolcu için herhangi bir girişimde bulunmadı. Ancak Coentrao şu anda Galatasaray yönetiminin sol bek mevkii için düşündüğü isimlerin en başında geliyor.

Haberin Devamı

-Transfer çalışmalarına bu sezon erken başlayan Galatasaray'da Sportif Direktörlük görevine atanacak olan Cenk Ergün yurt dışına gitti. Önemli transfer görüşmelerine imza atacak olan Cenk Ergün önce İspanya'ya gidecek. Galatasaraylı yönetici daha sonra hafta içinde Fransa'nın yolunu tutacak. Ergün iki ülkede yaptığı transfer görüşmeleri hakkında başkan Dursun Özbek'e rapor verecek.

-Bu sezon sonunda Atletico Madrid ile kontratı sona erecek olan Fernando Torres, Galatasaray’a teklif edildi. Ancak sarı kırmızılı yönetim 33 yaşında olması nedeniyle İspanyol golcünün transferine sıcak bakmadı. Bana göre Galatasaray’ın Torres gibi dünyaca ünlü bir yıldıza ihtiyacı var. Çünkü Galatasaray’da tribünlerdeki taraftar sayısı giderek azalıyor. Kombine alan taraftar sayısı düşüyor. Galatasaray taraftarı Podolski’den sonra yıldız transferine hasret kaldı. Galatasaray’ın Torres gibi yıldız ve tribüne taraftar çekecek şampiyon ruhlu isimlere ihtiyacı var.

-Sneijder, daha önce birçok teknik adamla sorun yaşadı. Hollandalı yıldız, Fatih Terim, Hamza Hamzoğlu ve Mustafa Denizli ile benzer sorunlar yaşadı. Tudor ile yaşaması da sürpriz olmadı. Ancak Sneijder bu davranışları yapıyorsa elbette burada yönetiminde büyük hataları var.

Haberin Devamı

Çünkü Sneijder’ın kendinde bunları hak görmesinin nedeni Galatasaray yönetiminin bugüne kadar Hollandalı yıldıza ses çıkarmamasıdır. Siz Sneijder ile teknik direktör seçimi hakkında konuşup tavsiye alırsanız gün gelir Sneijder sadece futbolculuk kimliğini bırakıp futbol takımını idare etmeye kalkar. Burada tek suçlu tabi ki Sneijder değil… Galatasaray’da önce yönetimden başlayıp sonra futbol takımı ve teknik heyete kadar değişim yapılması gerekiyor.

-Bruma ile alakalı yönetimin şu an için yaşadığı bir sorun yok. Çünkü Bruma da Galatasaray’da kalmak istiyor. Son yaşanan olaylarda Tudor, Bruma’yı suçlu bulmuyor. Bruma’nın genç bir oyuncu olduğunu ve başkalarının etkisinde kaldığı görüşünde. Ve kesinlikle Bruma’nın kadro dışı kalması ya da gönderilmesi gibi bir durum söz konusu değil. Sezon sonunda kontrat imzalayacaktır. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!