Transfer resmen açıklandı! Ryan Babel Fulham'da

Güncelleme Tarihi:

Transfer resmen açıklandı Ryan Babel Fulhamda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2019 21:08

Beşiktaş'tan ayrılan Ryan Babel, kendisini sezon sonuna kadar Fulham'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Haberin Devamı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham, Ryan Babel'i renklerine kattığını açıkladı. Hollandalı futbolcu ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlandığı duyuruldu.

Kariyerinin en büyük çıkışını Liverpool'da yapan 32 yaşındaki futbolcu, Londra ekibinde 12 numaralı formayı giyecek.

İngiliz Kulübü'nün resmi sitesine açıklamalarda bulunan Babel, "İlk izlenimlerim iyi ve çok heyecanlıyım. Fulham'ın ligde kalacağına olan inancım tam. Bunun sebeplerinden biri de benim burada oluşum, bunun olması için takıma yardımcı olacağım. Sahaya çıkmak için hazırım, heyecanlıyım ve sabırsızlanıyorum" diye konuştu.

BEŞİKTAŞ'TAN TEŞEKKÜR

Beşiktaş Kulübü, Hollandalı futbolcu Ryan Babel'in bonservisi ile birlikte İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham'a transfer olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Ryan Babel’in bonservis bedeliyle transferi konusunda Fulham kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Ryan Babel’e formamızı giydiği dönemde yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi.

BABEL'DEN VEDA

Beşiktaş'tan İngiltere temsilcisi Fulham'a transfer olan Hollandalı futbolcu Ryan Babel, siyah-beyazlı kulüp için veda mesajı yayımladı. 

Instagram hesabından paylaştığı mesajda, Beşiktaş formasıyla görev yaptığı maçlar ve şampiyonluk sevinçlerini içeren görüntülere yer veren Babel, "En büyük dileğim, dolu bir Vodafone Park'ta elimde mikrofon ile Beşiktaş'taki herkese teşekkürlerimi sunmak ve minnetimi göstermekti. Bu iki buçuk senede harika insanlarla tanıştım. Harika taraftarlarımızın önünde oynayabildiğim için gururluyum." ifadelerini kullandı. 

Beşiktaş Kulübünü takip etmeyi sürdüreceğini belirten 32 yaşındaki futbolcu, "Yollarımızın bir gün tekrardan kesişeceğine ve o günü bekleyeceğime söz veriyorum. Tekrardan başarılı olacağınıza eminim." yorumunu yaptı. 

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!