Trabzonspor’un rakip kalecilerle sorunu var!

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor’un rakip kalecilerle sorunu var
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2021 07:00

Cezalı olan Gökhan’ın yokluğunda Rizespor kalesini koruyan Tarık, maça damga vurdu.

Haberin Devamı

Banu YELKOVAN - Trabzonspor’un Süper Lig’de oynadığı son 13 maçın 12’sinin ilk yarısı berabere bitmişti. Rizespor deplasmanında, Cüneyt Çakır ilk 45’i bitiren düdüğü çaldığında, bu istatistik 14 maç olarak güncellendi ve tabelada yazan 0-0’lık skor, Trabzonspor için ilk yarıdan gol sesi gelmeyen 10. maç olarak kayıtlara geçti. Abdullah Avcı göreve geldikten sonra aldıkları iyi sonuçlarla şampiyonluk adayları arasına giren Trabzonspor, puan itibariyle hâlâ ligin zirvesiyle olan takibini sürdürse de direkt rakiplerinin puan kaybettiği haftalarda, kazanmayı başaramayınca beklediği kırılmayı bir türlü yakalayamadı. İçinden bir türlü çıkamadıkları bir beraberlik serisi içindeler.

RiZESPOR, EViNDE ÇOK iYi

Çaykur Rizespor ise evinde zor geçilen bir takım. Evlerinde oynadıkları son 10 Süper Lig maçının sadece birini kaybettiler, rakiplerine sadece 8 gol izni verdiler. Buna karşılık onlar da Galatasaray galibiyetinden sonra çıktıkları iki maçta değil galibiyet, gol bile bulamadılar ve düşme hattına sıralama olarak olmasa da puan ve stres olarak fazlaca yakınlar.

Haberin Devamı

POZiSYON BULDU AMA...

İki taraf da üç puan için sahadaydı kuşkusuz. Trabzonspor artık alıştığımız şekilde, pozisyon buldu ancak atamadı. Gol yollarında sıkıntısı olduğunu söylemek için uzman olmaya gerek yok. Ancak golcü kadar kaleci sorunu yaşıyorlar denebilir, ama rakip kalede!..

Rakiplerinin kalecileri Trabzon maçlarında çok iyi performans gösteriyor. Çaykur Rizespor’un geçen hafta kırmızı kart cezalısı durumuna düşen kalecisi Gökhan Akkan’ın yokluğunda, yedeği Tarık onu aratmadı ve yaptığı kurtarışlarla maça damga vuran isimlerden oldu. İzleyenler adına fazla pozisyonu olmayan, ilk yarıda ve ikinci yarıda birkaç uzaktan çekilen şut dışında heyecan dozu düşük bir maçtı. 86. dakikada Vitor Hugo kırmızı kart gördükten sonra 10 kişi kalan rakibi karşısında Rizespor baskısını artırsa ve hatta 90+2’de Djokovic’in direkte patlayan inanılmaz şutu gol olsa galip de gelebilirlerdi ama olmadı. Durgun derbiden gol sesi gelmedi.

Haberin Devamı

10.000 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

BAKMADAN GEÇME!