Trabzonsporda Onazi üzüntüsü

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporda Onazi üzüntüsü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2018 13:57

Trabzonsporun 2018 Dünya Kupasında yer alan tek futbolcusu olan Ogenyi Onazi, D Grubu’nda turnuvaya veda eden Nijeryanın oynadığı 3 maçta da forma giyemedi.

Haberin Devamı

Dünya Kupası D Grubunda mücadele eden Nijeryanın kadrosunda bulunan Trabzonsporun orta saha futbolcusu Ogenyi Onazi, ülkesinin Hırvatistan, İzlanda ve Arjantin ile oynadığı maçlarda forma giyemedi. Onazinin Dünya Kupası maçlarında oynayarak performansını artırmasını ve ardından gelecek olan transfer tekliflerini değerlendirmeyi planlayan Trabzonspor yönetimi de oyuncunun hiç forma giyememesi karşısında büyük üzüntü yaşadı. Nijeryalı oyuncuya Dünya Kupası kadrosunda yer aldığı için ekstra izin veren Trabzonspor yönetimi, izinin ardından Onazi ile Slovenyadaki kampta görüşme yaparak geleceği hakkında karar verecek.

SOSA YÖNETİMİ KIZDIRDI

Trabzonsporun kampına izinsiz olarak katılmayan Jose Sosa, hakkında kulüp noter tespiti yaptırmıştı ancak oyuncunun antrenmanda olması gereken saatlerde eğlenirken sosyal medya hesabından fotoğraflar paylaşması yönetimi daha da kızdırdı. Bu paylaşımları tespit eden bordo-mavili yönetim, oyuncuya antrenmana katılmamasının yanı sıra antrenman saatinde alkol tükettiği için de ekstra ceza vermeyi planlıyor. Yönetimin bu konudaki kararını önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor.

Haberin Devamı

En popüler Dünya Kupası bahislerini incelemek için buraya tıklayın! 

BAKMADAN GEÇME!