Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Nenad Bjelica oluyor! Bu akşam İstanbul'da...

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporun yeni teknik direktörü Nenad Bjelica oluyor Bu akşam İstanbulda...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2023 16:10

Abdullah Avcı ile yollarını ayıran ve henüz bir hocayla anlaşamayan Trabzonspor'da sürpriz bir isim gündeme geldi: Nenad Bjelica. Bordo-mavili yönetim, prensip anlaşmasına vardığı Hırvat teknik direktörü görüşmek üzere Türkiye'ye davet etti. Hırvat teknik adamın bu akşam İstanbul'da olması bekleniyor. Yüz yüze yapılacak görüşmelerde sorun çıkmaması durumunda sözleşme imzalanacak.

Haberin Devamı

Geçen sezon takımı şampiyon yapan Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Trabzonspor'un teknik direktör arayışında sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Teknik direktör arayışındaki Trabzonspor'da, Nenaj Bjelica ile menajerler aracılığıyla yapılan görüşmede önemli mesafe kat edildi. Trabzonspor yönetiminin prensip anlaşmasına vardığı Hırvat teknik adam, yüz yüze görüşmek üzere Türkiye'ye davet edildi. Sabah'ın haberine göre 51 yaşındaki Bjelica'nın bu akşam saat 23:50'de İstanbul'a gelecek. Yüz yüze yapılacak görüşmelerde sorun çıkmaması durumunda sözleşme imzalanacak ve belgeleri yetişirse Bjelica, Sivasspor maçına takımın başında çıkacak.

51 yaşındaki Bjelica, son olarak 2020-22 yılları arasında ülkesinin takımlarından NK Osijek’i çalıştırmıştı. Bjelica kariyerinde ise Austria Wien, Spezia, Lech Poznan ve Dinamo Zagreb gibi takımlarda görev almıştı.

Haberin Devamı

Bjelica, Dinamo Zagreb’te görev aldığı 2017-18 ve 2018-19 sezonlarında 2 kez Hırvatistan Ligi şampiyonluğu ile 2017-18 sezonunda Hırvatistan Kupa şampiyonluğu, WAC St. Andra takımında görev aldığı 2009-10 sezonunda Avusturya Ligi şampiyonluğu ve 2011-12 sezonunda Avusturya orta bölge Lig şampiyonluğu yaşadı.

FENERBAHÇE İLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Nenad Bjelica, 2021/22 sezonunun başında Fenerbahçe'nin de gündemine gelmişti. Sarı-lacivertli kulüp, Erol Bulut'u tercih etmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!