Trabzonspor’da Anthony Nwakaeme imzayı attı

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor’da Anthony Nwakaeme imzayı attı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2018 13:14

Trabzonsporun Hapoel Beer Sheva takımından transfer ettiği Nijeryalı forvet Anthony Nwakaeme için Trabzon Atatürk Köşkünde imza töreni düzenlendi.

Haberin Devamı

Törende konuşan Trabzonspor’un As Başkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, bordo-mavililerin transfer ettiği oyuncularla kadrosunu güçlendirirken imza törenlerini de tarihi yapılarda gerçekleştirdiklerini söyledi. Hacısalihoğlu, "Bu sayede tanıtıma ve turizme katkıda bulunmaya çalışıyor. Burası tarihi Trabzonun simgesi olmuş Atatürk Köşkü. İnanıyoruz ki Atatürk Köşkünün Trabzonun simgesi olduğu gibi Anthony kardeşimiz de Trabzonun simgesi olacak, Trabzonspora başarılar sağlayacak. Bugüne kadar geçmişi çok parlak, Trabzonsporda da bu başarıları tekrarlayacağına inanıyorum dedi.

"ATMOSFER HARİKAYDI"

Trabzonspor ve Sivasspor arasında oynanan karşılaşmayı tribünden izleyen Anthony Nwakaeme, bordo-mavili taraftarları ve atmosferi çok beğendiğini belirterek, Trabzonspora bana burada olma şansını verdiği için bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Takımın da başarılı olmak için hırsı var. Beni bu da motive ediyor. Burada olmaktan çok mutluyum. Sivasspor maçında gördüğüm her şey çok iyiydi. Taraftarlar, atmosfer harikaydı. Çok iyi insanlar olduklarını gördüm. Her şey çok iyiydi diye konuştu.

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

BAKMADAN GEÇME!