Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan transfer açıklaması!

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporda Abdullah Avcıdan transfer açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2022 01:10

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 3-0 kaybettikleri Torino maçının ardından konuştu.

Haberin Devamı

Hazırlık maçında Serie A ekiplerinden Torino'ya 3-0 mağlup olan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

İşte Abdullah Avcı'nın açıklamaları;

Süper Kupa finali öncesi bizim için önemli bir test oldu. Rakip, fizik olarak bizden daha hazır bir takım. Biz, oyuncularımızın oynama sürelerini artırarak devam ediyoruz. İlk yarı itibariyle topa daha az sahip olabildik, çabuk kayıplar yaptık. Top havada dolaştı, rakip de topu alıp bizi pasla kendi ceza sahası üzerine itti. Net pozisyon vermedik ama bireysel iki tane hatadan dolayı yenilen goller var. İkinci yarı itibariyle oyunu biraz toparlar gibi olduk. Üçüncü gol de bireysel hatadan oldu. Biz bireysel hata yaptık, rakip cezalandırdı. Rakip hata yaptı, biz cezalandıramadık. Kupa öncesi bu tür maçları oynamak hem fiziksel hem zihinsel hem de hataları görmek açısından bizim için güzel

Haberin Devamı

SAĞ STOPER ARIYORUZ

Larsen, istikrarlı ve deneyimli bir oyuncu. Geldiğinden beri takıma adaptasyonu ve uyumu iyi. Çok dengeli bir şekilde oynuyor. Sağ stoper aradığımızı söylüyoruz. 7-8 oyuncuyla görüştük. Elimdeki mevcut oyunculardan daha iyisini almamız lazım. Denswil, Hüseyin, Ahmetcan, Dorukhan oynayabiliyor. Aramaya devam ediyor. Yönetim de bu konuyla ilgili çalışıyor. En iyisini bulup ona göre hareket edeceğiz. Fırsat transferi çıkarsa bakarız. Kulübe uygun olursa. Mevcutta rotasyonu olabilen yetenekli oyuncu grubuna sahibim.

TARAFTARIMIZ HER YERDE

Taraftarlarımız her yerde. Geçen sene güzel bir hikayeye destek oldular hep beraber. Çok güzel bir hikaye yazıldı, onlar da başından sonuna kadar gönüllerinde her zaman olduğu gibi Trabzonspor'a desteklerini verdiler. Bu sene itibariyle yeni hikayeye de destek olacaklar. Onların mutlulukları, bizim motivasyonumuzu ve enerjimizi daha fazla artırıyor. Yeni hedefler koymak, yeni hikayeler yazmak için enerjimiz daha yukarı çıkıyor. Onlara teşekkür ediyoruz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!