Trabzonspor Medical Park Fenerbahçe maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor Medical Park Fenerbahçe maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2017 18:39

Trabzonspor Medical Park Fenerbahçe maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek kritik bir karşılaşmaya sahne olacak. Spor Toto Basketbol Ligi erteleme maçında bu akşam Trabzonspor Medical Park, Fenerbahçe'yi kendi evinde konuk edecek. Sezon sonuna dek 3 maçı kalan Trabzonspor Medical Park açısından da bu mücadelenin önemi büyük. Trabzonspor Medical Park düşme potasında yer alıyor. Tüm basketbolseverler maçın canlı yayın bilgilerini merak ediyorlardı. Maçın canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Trabzonspor Medical Park Fenerbahçe maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Spor Toto Basketbol Ligi erteleme maçında Fenerbahçe, bu akşam saat 19.00'da Trabzonspor Medical Park'a konuk olacak.

Puan tablosunda 14. basamakta yer alan Trabzonspor ise, şu anda düşme hattının 1 sıra üzerinde yer alıyor. Sezon sonuna dek 3 maçı kalan Trabzonspor Medical Park açısından da bu mücadelenin önemi büyük.

Trabzonspor Medical Park Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?

Trabzonspor Medical Park Fenerbahçe maçı bu akşam saat 19:00'da başlayacak. Zorlu randevu, NTV Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe, ligde geride kalan 26 maçta 24 galibiyet ve 2 yenilgi aldı. Trabzonspor için ise bu rakamlar, 27 maçta 8 galibiyet ve 19 mağlubiyet oldu.

BAKMADAN GEÇME!