Trabzonspor Kulübü'nden resmi açıklama!

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor Kulübünden  resmi açıklama
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2017 14:17

Trabzonspor’a Jan Durica’dan kötü bir haber geldi. Antalyaspor ile oynanan Spor Toto Süper Lig maçında sakatlanan tecrübeli futbolcunun 2 hafta sonra takımla çalışmalara başlayacağı duyuruldu.

Haberin Devamı

Trabzonspor Kulübü’nden yapılan resmi açıklama şu şekilde:

Antalyaspor müsabakasında sakatlanarak oyundan çıkan oyuncumuz Jan Durica’nın sol omuzunda ikinci derece bağ yaralanması tespit edildi.

Kulüp doktorumuz Barış Kurtgöz, Durica’nın sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada “Sakatlık sonrası MR ve röntgen çekimlerini gerçekleştirdiğimizde oyuncumuzun sol omuz köprücük kemiği ve kürek kemiği (akromiyoclavicular) arasındaki eklemde ikinci derece (grade 2) bağ yaralanması olduğunu tespit ettik ve tedavisine başladık. Oyuncumuz iki hafta sonra takımla birlikte çalışmalara başlayacaktır” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Kulübünden  resmi açıklama

Haberin Devamı

Hangi maçlarda yok?

Trabzonspor, 9 Aralık Cumartesi günü ligde Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak. Bordo-mavililer daha sonra Ziraat Türkiye Kupası’nda ilk maçta 4-0 yendiği BB Erzurumspor’u konuk edecek. Rıza Çalımbay ve öğrencileri daha sonra Bursaspor ile yine sahasında karşı karşıya gelecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!