Trabzonspor, Galatasaray’ı devirdi; U17 Elit A Ligi’ni 3’üncü tamamladı

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor, Galatasaray’ı devirdi; U17 Elit A Ligi’ni 3’üncü tamamladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2023 20:29

TFF Gelişim U17 Elit A Ligi 3üncülük maçında, Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Karadeniz ekibi, seri penaltı atışları sonucu mücadeleyi 8-6 kazandı ve U17 Elit A Ligini 3üncü olarak tamamladı.

Haberin Devamı

D-Smart ekranlarından canlı yayınlanan U17 Elit A Ligi 3üncülük karşılaşmasında dakikalar 17yi gösterirken, Galatasaray takımı Eren Paşahanın golüyle skoru 1-0a getirdi.

39’uncu dakikada savunmada yaşanan top kaybını avantaja çeviren Trabzonsporda, Mehmet Ali Güney uzaktan attığı gol ile skoru 1-1 yaptı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. Karşılıklı gol düellosuna sahne olan maçın ikinci yarısında perdeyi 67’nci dakikada Galatasaray takımından Recep Yalın Direk açtı ve skoru 2-1e getiren golü kaydetti. Dakikalar 71i gösterirken Trabzonspor, Ömer Faruk Karahanın attığı gol ile skoru 2-2’ye yaptı. Golden tam 5 dakika sonra, Galatasaray takımının 2nci golünü kaydeden Recep Yalın Direk, tekrar sahneye çıktı ve skoru 3-2 yaptı. Karşılaşmanın son dakikaları oynanırken, Ekrem Terzi takımını maça ortak eden ve aynı zamanda 90 dakikanın son golünü kaydetti ve karşılaşma 3-3 tamamlanarak seri penaltı atışlarına geçildi.

Haberin Devamı

Seri penaltı atışları sonucu Trabzonspor, Galatasaray takımını 8-6 yenerek U17 Elit A Ligini 3üncü olarak tamamladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!