Trabzonspor, Djaniny ile sözleşme uzatıyor! Yıllık ücreti...

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor, Djaniny ile sözleşme uzatıyor Yıllık ücreti...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2022 13:08

Trabzonspor, iç transferde önemli bir hamle yaptı. Bordo-mavili ekip, teknik direktör Abdullah Avcı’nın prensi Djaniny Semedo’nun sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini 2025’e kadar uzatacak. Yıllık ücretine de iyileştirme yapılacak.

Haberin Devamı

Sezon bittikten sonra Djaniny Semedo ile yeni kontrat için hemen masaya oturan Ahmet Ağaoğlu Yönetimi, golcü oyuncunun menajerini İstanbul’a çağırmıştı.

Arap Yarımadası’ndan ciddi teklifler alan Djaniny’yi geçtiğimiz yıl bırakmayan ve oyuncusuyla birebir görüşme yapıp ikna eden teknik direktör Abdullah Avcı, bir kez daha sözleşme görüşmelerinde bizzat devreye girdi.

Şampiyonluğun ardından bordo-mavili ekipte kalma fikri netleşen ve özellikle Şampiyonlar Ligi’nde oynamak için sabırsızlanan Yeşil Burun Adalı golcü, Karadeniz Fırtınası'nın teklifini kabul etti.

Fanatik'in haberine göre; 1 senelik mukavelesi kalan Djaniny ile 2 yıllık yeni mukavele konusunda anlaşma sağlandı.

Menajeriyle son detayların görüşülmesinin ardından taraflar el sıkışırken, yıldız isim 2025’e kadar Trabzonspor formasını terletecek.

Haberin Devamı

ÜCRETİNE DE ZAM YAPILDI

Bu yıl 1.4 milyon euro kazanacak olan Djaniny, sonraki 2 sezon 1.5 milyon euro garanti ücrete oynayacak. Maç başı ve gol sayısı gibi bonuslarla birlikte bu rakamın 2 milyon euro seviyesine çıkacağı öğrenildi.

Trabzonspor’un bedelsiz olarak 2 sezon önce kadrosuna kattığı Djaniny, geçtiğimiz sezon şampiyonluk yolunda attığı 10 golle takıma ciddi katkı sağlamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!