TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: Türk futbolunu daha iyi noktalara taşıyacağız

Güncelleme Tarihi:

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: Türk futbolunu daha iyi noktalara taşıyacağız
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2023 11:04

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Riva'da düzenlenen The Game Plan organizasyonunda konuştu.

Haberin Devamı

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Riva'da düzenlenen The Game Plan organizasyonunda açıklamalarda bulundu.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin açıklamaları şu şekilde:

Şanlı Cumhuriyetimizin ve Federasyonumuzun 100. kuruluş yıl dönümünde camiamızın tüm paydaşlarını 'futbolun geleceğini birlikte yazmaya' davet ettiğimiz stratejik plan çalışması tanıtım toplantısının açılış törenine hoş geldiniz. Federasyonumuz, Türk Futboluna rehberlik eden ve gücünü tüm paydaşlarından alan yüz yıllık köklü bir çınardır.

Ana varlık nedeni; her türlü futbol faaliyetlerini ulusal ve uluslararası alanda teşkilatlandırmak, geliştirmek, ülkemizi futbol konusunda yurt içinde ve yurt dışında temsil etmektir. Hepimizin amacı ortak: Türk futbolunu her anlamda daha ileriye taşımak. Peki hepimizin bu amaç için kullandığı yol ve stratejiler ortak mı?

Haberin Devamı

Türk futbolunun geleceğini birlikte yazma düşüncesiyle bu salonda bulunan herkese şimdiden tek tek teşekkür ediyor ve sizleri alkışlıyorum. Hep birlikte Türk futbolunun stratejisini belirleyerek kısa, orta ve uzun vadeli bir uygulama planı ortaya koyacağız."

Hep birlikte ortaya koyacağımız yol haritası ışığında, bu değerlerimizle birlikte Türk futbolunu bugünkünden de daha iyi noktalara taşıyacağız.Bu anlamda hazırlayacağımız strateji belgesi akademik bir çalışma değil, sizlerle birlikte belirleyeceğimiz, uygulanabilir hedefleri olan ve tüm paydaşların amaçlarına ulaşması için hayata geçireceği uygulama planlarının da olduğu bir yol haritasıdır.

Bugün ilkini başlatacağımız ve tüm paydaşlarımızın aktif olarak içerisinde yer alacağı çalıştaylarımızda, Türk futbolunun sorunlarını ve çözüm önerilerini içeren yol haritalarını birlikte oluşturacağız. Cumhuriyetimizin ve Federasyonumuzun 100. yılında, yeni yüzyıla yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz. Hep birlikte oluşturacağımız strateji planı TFF’nin değil, Türkiye futbolunun strateji planı olacak. Bugün startını verdiğimiz bu strateji çalışması, Türk futbolunun gelecek hedefleri doğrultusunda ihtiyaç duyduğu her alanda geleceğini kurgulayacak önemli bir adımdır.

Haberin Devamı

Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını futbolda yeni başarı hikayeleri ile taçlandırma kararlılığımızla, strateji çalıştayımızın ülke futbolumuza hayırlı olmasını diliyorum. Bu düşüncelerle çalışmalarımıza katkı sağlayan tüm paydaşlarımıza ve bugün yanımızda bulunan Sayın Bakanımız başta olmak üzere tüm dostlarımıza şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum.

BAKMADAN GEÇME!