Tek maçla 97 bin TL kazandı! 45 dakikada tutan iddaa kuponu...

Güncelleme Tarihi:

Tek maçla 97 bin TL kazandı 45 dakikada tutan iddaa kuponu...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2024 16:48

Bir Misli üyesi, pazar bülteninde Portekiz Süper Ligi’nde oynanan Porto – Vitoria Guimaraes karşılaşmasının ilk yarısı için skor tahmininde bulunduğu bir kupon oluşturdu. İşte detaylar...

Haberin Devamı

İlandır

Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor.

Bir Misli üyesi, Portekiz Süper Ligi’nde oynanan Porto – Vitoria Guimaraes karşılaşmasının ilk yarısının Porto 1 - 2 Vitoria Guimaraes şeklinde sonuçlanacağı yönünde skor tahminde bulundu. Konuk ekip Guimaraes, 12’de sağ kanattan serbest vuruş kazandı. Ceza sahasına doğru kullanılan serbest vuruşta Porto’lu Galeno’nun ters kafa vuruşuyla top Porto filelerine gitti. Bu golle 1-0 öne geçen Guimaraes’in 33. dakikada gerçekleştirdiği kontra atakta Thiago Silva, savunma arkasına sarkan Jota Silva’yı buluşturdu. Jota Silva, karşı karşıya kaldığı topu kalecinin bacak arasından ağlarla buluşturdu: 0-2.

Tek maçla 97 bin TL kazandı 45 dakikada tutan iddaa kuponu...

Haberin Devamı

Guimaraes 3. gole yaklaşsa da Misli üyesinin beklediği gol 44’te geldi!

Misli üyesinin kuponunun tutması için ev sahibi ekibin golüne ihtiyacı vardı ancak Guimaraes’in Porto kalesindeki tehlikeli atakları devam ediyordu. 41’de ceza sahasında şık çalımlarla altı pasa kadar ilerleyen Kaio Cesar, yakın direğe yaptığı vuruşta kaleci Diogo Costa’yı geçemedi. Üzerindeki şoku atmak isteyen Porto, 44. dakikada şık paslaşmalarla ilk golde topu kendi ağlarına gönderen Galeno’yu savunma arkasına kaçırdı. Süratle ceza sahasına doğru ilerleyen Galeno, kalecinin solundan topu filelerle buluşturdu: 1-2. İlk yarının bu sonuçla bitmesiyle beraber Misli üyesinin ilk yarı skor tahmini de tutmuş oldu. Böylece Misli üyesi, tek maçta tam 56.00 oranı bildi.

Misli üyesi, tek maçta 56 oran tutturarak 2 bin TL’ye 97 bin TL kazanmış oldu ve bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20” kuponu arasında yer aldı.

Siz de Misli’ye sadece üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, İddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena Puanları kazanabilirsiniz.

Ayrıca sadece Misli’de yer alan “Canlı Sohbet” özelliği ile maçlar oynanırken diğer üyelerle maçları değerlendirme şansını da yakalayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İşte Misli üyesinin Misli Arena’da hem kazandığı hem de kazandırdığı o kupon…

Tek maçla 97 bin TL kazandı 45 dakikada tutan iddaa kuponu...

Tek maçla 97 bin TL kazandı 45 dakikada tutan iddaa kuponu...

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!