Tartışmalı pozisyona olay yorum: Kırmızı bekliyorduk

Güncelleme Tarihi:

Tartışmalı pozisyona olay yorum: Kırmızı bekliyorduk
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2018 20:22

TFF Süper Kupa maçında G.Saraylı Gomis’in son penaltısını kurtararak Akhisar’ın 6-5 galip gelmesini sağlayan kaleci Fatih Öztürk, karşılaşmayı Hürriyet’e değerlendirdi.

Haberin Devamı

Kupayı kazandıkları için çok mutlu olduğunu ancak asıl hedeflerinin Süper Lig ve Avrupa Ligi olduğunu söyleyen Fatih, tartışmalara yol açan Dany-Rodrigues pozisyonu için şu yorumu yaptı:

“O pozisyon kırmızı kart, net! Rodrigues’e faulü yapan Dany dahil hepimiz Cüneyt Çakır’ın kırmızı kart vermesini bekliyorduk. Rodrigues, Dany’nin 1 metre, Vrsajevic’in de 1.5-2 metre önündeydi. Hakem VAR ekranına gittiğinde kırmızı kart çıkaracağını zannediyorduk ama farklı yorumlamış Cüneyt
hoca. Benim görüşüm kırmızı kart.”

Fatih Öztürk, Gomis’in penaltısını nasıl kurtardığını da şöyle anlattı:

“Maçtan önce özel bir penaltı çalışmamız olmadı. Atışlardan önce kaleci antrenörümüzle konuştuk, ‘5 penaltının 2’sinde sağa atlayayım. İstatistik olarak en az 2’si sağa kullanılır’ dedim. Gomis’in penaltısında son anda karar değiştirdim. Önce sağa atlayacaktım ama sonra sola hamle yapma kararı aldım ve tuttu. Gomis’in vuruşlarını incelememiştim. O anda bireysel olarak karar değiştirdim.”

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!