SÜPER LİG PUAN DURUMU 2023 | Süper Lig'in bitmesine kaç hafta kaldı? İşte, son dakika puan durumu (güncel)

Güncelleme Tarihi:

SÜPER LİG PUAN DURUMU 2023 | Süper Ligin bitmesine kaç hafta kaldı İşte, son dakika puan durumu (güncel)
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2023 21:10

Süper Lig puan durumu, Beşiktaş'ın Adana Demirspor galibiyeti sonrası merak ediliyor. Ligin bitmesine sayılı günler kalan Süper Lig puan durumu tablosu milyonlarca sporsever tarafından yakından takip ediliyor. Galatasaray şampiyonluğa en büyük aday olarak liderlik koltuğunda otururken onu Fenerbahçe ve Beşiktaş takip ediyor. Spor Toto Süper Lig’de bu hafta 35. hafta karşılaşmaları oynandı. Süper Lig’in bitmesine kaç hafta kaldı? sorusu da bu bağlamda merak ediliyor. İşte 35. hafta Süper Lig güncel puan durumları tablosu 2023!

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonun belli olmasına yalnızca birkaç hafta kaldı. Liderlik koltuğunda Galatasaray’ın oturduğu Süper Lig güncel puan durumları oynanan maçlarla birlikte merak ediliyor. Kahramanmaraş depremi sebebiyle ligden çekilen takımların müsabakaları rakip takım için hükmen galibiyet olarak kabul ediliyor. Peki, Süper Lig ne zaman bitiyor? İşte güncel puan durumu 2023!

LİGİN BİTMESİNE KAÇ MAÇ KALDI?

Süper Lig’de bu hafta 35. hafta karşılaşmaları oynanıyor. Lig toplamda 38 hafta sürecek. Buna göre Lig’in bitmesine 3 hafta kaldı. Liderlik koltuğunda oturan Galatasaray 36. haftada karşılaşacağı Ankaragücü karşılaşmasından galip ayrılması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek.

SÜPER LİG GÜNCEL PUAN DURUMLARI 2023

BAKMADAN GEÇME!