Stanimir Stoilov: "Sakin kalacağız, herkes işine odaklanacak..."

Güncelleme Tarihi:

Stanimir Stoilov: Sakin kalacağız, herkes işine odaklanacak...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2024 14:59

Trendyol 1’inci Lig’de milli aranın ardından 28’inci hafta müsabakasında çarşamba günü Kocaelispor’a konuk olacak Göztepe, Süper Lig yolunda dev bir adım atmak istiyor.

Haberin Devamı

Bitime 7 maç kala takipçisi Sakaryaspor’un 9 puan önünde 2’nci sırada yer alan sarı-kırmızılılar, Kocaeli’de kazandığı takdirde çok büyük avantajı eline geçirecek.

Rakibini de ilk 2 yarışında saf dışı bırakacak Göz-Göz, 2 sene önce veda ettiği devler arenası için geri sayıma geçecek.

Bu sezon özellikle dış sahada çok iyi sonuçlara imza atan sarı-kırmızılılarda taraftarlar da kendilerine ayrılan deplasman tribünü biletlerini tamamen tüketti.

Yıldız Entegre Kocaeli Stadı’nda Göztepe’yi yalnız bırakmayacak futbolseverler şampiyonluk yolunda takımın en büyük güçlerinden biri olacak.

Göztepe’nin başında çıktığı 15 maçın 11’ini kazanan 3’ünde beraberlik alıp sadece 1 mağlubiyet elde eden Teknik Direktör Stanimir Stoilov ise oyuncularına uyarılarda bulundu.

Haberin Devamı

Öncelikle zorlu bir deplasman maçı oynayacaklarını takıma ileten Stoilov’un, "Sakin kalacağız. Rakibimiz de bizim maçımızı çıkış olarak görecek. Herkes sahadaki işine odaklanacak. Özellikle son vuruşlar konusunda becerikli ve dikkatli olacağız. Çoğu maçta fırsatları kaçırdık, bu kez böyle yapmamalıyız" dediği öğrenildi.

Hazırlıklarını sürdüren Göztepe’de sakatlığı süren orta saha oyuncusu Doğan Erdoğan, Kocaelispor’a karşı forma giyemeyecek.

Stanimir Stoilov: Sakin kalacağız, herkes işine odaklanacak...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!