Spor federasyonları ve kulüpler tek ses, tek yürek

Güncelleme Tarihi:

Spor federasyonları ve kulüpler tek ses, tek yürek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2023 07:00

Spor federasyonları ve kulüpler, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesajlar paylaştılar. Futbol Federasyonu, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde ülkemiz için şehit olan tüm vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz” mesajını yayımlarken, diğer spor federasyonları ile kulüpler de, Fetullahçı Terör Örgütü’nü lanetlediler.

Haberin Devamı

Spor federasyonları ve kulüpler, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016’da kalkıştığı darbe girişiminin 7. yıl dönümü dolayısıyla anma mesajları paylaştı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde ülkemiz için şehit olan tüm vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz” ifadesini kullanırken, basketbol, voleybol, hentbol, atletizm, tenis, halter, güreş, okçuluk, yüzme, cimnastik, bisiklet, otomobil sporları, tekvando ve okçuluk federasyonları da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

YENi BiR DESTAN YAZILDI

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere kulüpler de FETÖ’yü lanetlediler.

Siyah beyazlı kulüp, “Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve Polis Teşkilatımız, 15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizin geleceğine göz dikerek, demokrasisini tehdit eden hain darbe girişimine karşı koymuştur” derken, sarı lacivertliler, “Devletin bağımsızlığı, vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna cansiperane bir duruş sergileyerek Türkiye Cumhuriyeti’nde yeni bir destanın yazılmasını sağlayan milletimizin tüm bireylerine ve kurumlarına minnet ve şükranlarımızı sunuyor” mesajını paylaştı.

BAKMADAN GEÇME!