Son Dakika: Trabzonspor'da transferin gözdesi Mbaye Diagne! İlk görüşme gerçekleşti...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Trabzonsporda transferin gözdesi Mbaye Diagne İlk görüşme gerçekleşti...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2023 09:12

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Fatih Karagümrük'ün golcüsü Mbaye Diagne'yi listesine eklerken golcü oyuncu için ilk görüşmenin gerçekleştiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Fırtına ilk transferinde mutlu sona ulaştı. Panathinaikos takımında kaptanlık yapan Dimitrios Kourbelis ile prensip anlaşmasına varıldı. Yıldız orta saha oyuncusu bugün İstanbul’da olacak.

Gelecek sezonun hazırlığına şimdiden başlayan Trabzonspor, ilk transferini Yunanistan’dan yaptı. Bordo-Mavililer, bir süredir gündeminde yer alan Yunanistan’ın Panathinaikos takımında kaptanlık yapan Dimitrios Kourbelis ile prensip anlaşmasına vardı. Kulübüyle sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Dimitrios Kourbelis, bedelsiz olarak Trabzonspor’a katılacak. 29 yaşındaki ön libero oyuncusu ile yıllık 900 bin Euro'dan 2+1 senelik kontrat yapılacak. Trabzonspor’un yeni transferi Kourbelis yarın 08.20 Atina-İstanbul uçağıyla Türkiye’ye gelecek.

MBAYE DIAGNE İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Haberin Devamı

Fatih Karagümrük’te 20 gol atarak harika bir sezon geçiren Mbaye Diagne, Trabzonspor’un listesinde yer alıyor.

Fanatik'te yer alan haberde, İtalya’dan da talipleri olan yıldız oyuncunun Bordo-Mavili yönetimle yaptığı görüşmenin olumlu geçtiği ifade edildi.

Diagne, kısa süre içerisinde kararı Fırtına’ya bildirecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!