Son Dakika: Fenerbahçe derken Beşiktaş! Tayyip Talha Sanuç transferi duyuruldu... Murat Sancak sebebini açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Fenerbahçe derken Beşiktaş Tayyip Talha Sanuç transferi duyuruldu... Murat Sancak sebebini açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2022 01:11

Beşiktaş, Fenerbahçe'nin de listesinde yer aldığı belirtilen Tayyip Talha'yı kadrosuna kattığını açıkladı. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, transferde Serdar Dursun'un rolünü de açıkladı.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Adana Demirspor'dan Tayyip Talha Sanuç'u transfer ettiğini duyurdu.

İşte Beşiktaş'ın açıklaması;

Kulübümüz, 2022-23 sezonu transfer çalışmaları kapsamında, defans oyuncusu Tayyip Talha Sanuç ile sözleşme imzalamıştır.

Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Tayyip Talha Sanuç’a Beşiktaş Ailesi’ne hoş geldin der, şanlı formamızla başarılar dileriz.

TRANSFERİN PERDE ARKASINDA NELER YAŞANDI?

Fenerbahçe ile Adana Demirspor, Tayyip Talha Sanuç transferi için büyük ölçüde anlaşmışken yarışta Beşiktaş öne geçti.

Siyah beyazlı ekibin başkanı Ahmet Nur Çebi, Murat Sancak'la telefon görüşmesi yapıp oyuncu için teklifi yükseltti. Adana Demirspor da yapılan teklifi kabul etti.

Öğle saatlerinde Adana Demirspor ile Fenerbahçe, oyuncunun transferi için el sıkışmış, Tayyip Talha Sanuç Fenerbahçe ile sözleşme görüşmelerini gerçekleştirmek için İstanbul’a davet edilmişti.

Haberin Devamı

MURAT SANCAK SON KARARI AÇIKLADI

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, A Spor'a yaptığı açıklamada Tayyip Talha'nın Beşiktaş'a transfer olduğunu söyledi.

"Tayyip Talha Beşiktaş'a hayırlı olsun. Beşiktaş'a daha önce söz verdiğimiz için sözümüzde durduk. Hiçbir kulüple para pazarlığı yapmadım."

SERDAR DURSUN İSTEMEDİ

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Fenerbahçe ile anlaşmama sağlayamamış olmalarının sebebini Serdar Dursun'un Adana'ya gitmek istememesi olarak açıkladı.

İşte Murat Sancak'ın açıklamaları;

Tayyip Talha ile Beşiktaş, 2 aydır ilgileniyor. Ödeme süresi konusunda anlaşamıyorduk. Fenerbahçe ile futbolcu takası gündeme geldi. Beşiktaş'tan müsaade istedik. 16.30'a kadar Serdar Dursun'u bekledik. Ondan önce Bruma'yı bekledik. Serdar Dursun, Adana'ya gelmek istemedi. Bu transfer bu yüzden yattı. Ne Fenerbahçe, ne Beşiktaş'a zam yapmadım. İstediğim ücret hiç artmadı. Beşiktaş daha fazla verdiği için kabul etmedim. Serdar Dursun gelmeyi kabul etseydi Tayyip Talha, Fenerbahçe'ye gidecekti.

BU TRANSFERİ ÇOK İSTEDİLER

Fenerbahçe'ye verseydik, daha fazla da ücret alacaktık. Buna tevesül etmedik. Serdar Dursun, Adana'ya gelmek istemediğini bize söyledi. Serdar Dursun kabul etseydi bu transfer olacaktı. Fenerbahçeli yöneticiler bu transferi çok istedi, Allah var

Haberin Devamı

SERDAR DURSUN İLE GÖRÜŞTÜLER

Fenerbahçeli yöneticiler Serdar Dursun ile görüştü. Benim yöneticilerim, Montella Serdar Dursun ile görüştü. Yurt dışını beklediğini söyledi. Bir şey diyemedik. Doğrudan Beşiktaş'a döndük. Söz verdik, sözümün arkasında durdum.

TAYYİP TALHA KİMDİR?

Tayyip Talha, ilk profesyonel maçına 2 Haziran 2017 tarihinde Karabükspor formasıyla Süper Lig'de 3-2 yendikleri Akhisar Belediyespor karşısında çıktığında 17 yaşındaydı. 1.88 metre boya sahip olan futbolcu, Adana Demirspor'da 2 numaralı formayı giyiyor.

2010- 2017 yıllarında Karabükspor'da mücadele edip 12 maça çıkan oyuncu, 2018 yılında Adana Demirspor'a transfer oldu ve 84 maçta 7 gol kaydetti.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!