Son Dakika: Rus işgali sonrası Junior Moraes: Kiev'de mahsur kaldık! Bir otelde tutuluyoruz...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2022 12:48

Shakhtar Donetsk'in Ukraynalı oyuncusu Junior Moraes, sabah saatlerinde başlayan Rus işgali nedeniyle Kiev'de mahsur kaldıklarını söyledi ve durumun çok ciddi olduğunu belirterek çözüm beklediklerini ifade etti.

Haberin Devamı

Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk forması giyen Junior Moraes, Rus işgalinin başlamasının ardından Kiev'de bir otelde mahsur kaldıklarını ve çözüm beklediklerini söyledi.

Kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan 34 yaşındaki deneyimli oyuncu, "Durum çok ciddi, Kiev'de mahsur kaldık ve kurtulmak için bir çözüm bekliyoruz. Bir otelin içinde tutuluyoruz. Bizim için dua edin." dedi.

BREZİLYALI FUTBOLCULAR OTELDEN VİDEO YAYINLADILAR

Aralarında Moraes'in de bulunduğu Shakhtar Donetsk ve Dinamo Kiev'in Brezilyalı futbolcuları, aileleriyle birlikte Kiev'de bulundukları otelden video yayınlayarak Ukrayna'dan ayrılmak için Brezilyalı yetkililerden yardım istedi.

KIEV'DE SON DURUM

Sabahın ilk ışıklarında sakin olan Kiev'de Rus işgali sonrasında patlama sesleri duyuluyor. Kiev caddelerinde polis arabaları devriye gezerken, kentin her yerinde sirenler çalıyor.

Haberin Devamı

Sivil halk kaçmaya başlarken metrolarda ve otoyollarda yoğunluklar gözleniyor. Şehirden gelen son görüntülerde trafiğin adeta kilit olduğu görülüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!