Son Dakika: PSG'de Christophe Galtier ile yollar ayrılıyor!

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: PSGde Christophe Galtier ile yollar ayrılıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2023 15:36

Paris Saint Germain'de teknik direktör Christophe Galtier ile yolların ayrıldığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Fransa Ligue 1'de şampiyonluğa ulaşan Paris Saint Germain'de teknik direktör Christophe Galtier ile yolların ayrıldığı öne sürüldü.

Le Parisien'de yer alan habere göre; Paris Saint Germain Sportif Direktörü Luis Campos, 56 yaşındaki deneyimli teknik adamın görevine son verildiğini sabah saatlerinde bizzat kendisine iletti.

GALTIER'İN YERİNE 3 İSİM

Paris Saint Germain yönetiminin, Christophe Galtier'in yerine takım başına geçecek isim için çalışmalara başladığı konuşuluyor. Fransız basınında yer alan haberlere göre; Fransız ekibinin teknik direktör aday listesinin en tepesinde Julian Nagelsmann ve Luis Enrique ikilisi bulunuyor.

Julian Nagelsmann’ın 24 saat içinde Paris’e gelerek PSG kulüp yetkilileri ile son detayları görüşmesi bekleniyor.

Paris temsilcisinin Julian Nagelsmann ya da Luis Enrique ile anlaşma sağlanamaması durumunda Xabi Alonso alternatifine yöneliceği belirtildi.

Haberin Devamı

MESSI'NİN AYRILIĞINI O AÇIKLAMIŞTI

Christophe Galtier, Lionel Messi'nin takımdan ayrılacağını geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Deneyimli teknik adam, "Dünyanın en iyi oyuncusuyla çalışma ayrıcalığına sahip oldum. Clermont karşılaşması, Messi'nin Parc des Princes Stadı'ndaki son maçı olacak" şeklinde konuşmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!