Son dakika: Ozan Kabak Premier Lig'e geri döndü! İşte ilk sözleri

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2021 12:08

Geçen sezonun ikinci yarısında Liverpool forması giyen Ozan Kabak, Premier Lig'e geri döndü. Ozan Kabak, Premier Lig takımlarından Norwich City'ye transfer oldu.

Haberin Devamı

Geçen sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Liverpool forması giyen milli futbolcumuz, sezon bitiminde Schalke'ye geri dönmüştü.

Bundesliga 2'de mücadele edecek olan Schalke ile sezon öncesi çalışmalarına katılan ancak takımdan ayrılmasına kesin gözle bakılan Ozan Kabak'ın yeni adresi Norwich oldu.

Ligin ilk 3 haftasında puanla tanışamayan ve kalesinde 10 gol gören Norwich City, 21 yaşındaki milli stoperi, satın alma opsiyonuyla birlikte kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

İngiliz ekibinden yapılan açıklamada, "Ozan Kabak ile 1 yıllık kiralık olarak sözleşme imzalamaktan mutluluk duyuyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Ozan Kabak, yeni takımında 15 numaralı formayı giyecek.

Ozan: "Farke'nin projesinden gerçekten etkilendim"

Transferin ardından açıklamalarda bulunan Ozan, "Teknik direktörüm Daniel Farke ile konuştum ve projesinden gerçekten etkilendim. Norwich ailenin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Taraftarlar önünde oynamak için sabırsızlanıyorum. Galibiyetler için çok çalışacağız ve taraftarlarımızı mutlu edeceğiz." diye konuştu.

Haberin Devamı

Hemen Misli.com'a üye ol, ilk 100 TL'lik kuponuna 100 TL hediye! Yeni üyelere özel...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!