Son dakika: Mostafa Mohamed Galatasaray kampından gözyaşlarıyla ayrıldı! Transferin detayları...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2022 16:21

Mostafa Mohamed Galatasaray'ın Avusturya kampından ayrıldı. Fransa Ligue 1 ekibi Nantes'e transfer olan Mısırlı golcünün ayrılırken gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Galatasaray da Mohamed'in transferi için Nantes ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Haberin Devamı

Galatasaray'da Mbaye Diagne'nin ardından Mostafa Mohamed ile de yollar ayrıldı. Mısırlı yıldız, satın alma opsiyonuyla birlikte Fransa Ligue 1 ekibi Nantes'a kiralık olarak transfer oldu.

Galatasaray'ın 8-10 milyon euro bonservis geliri beklediği Mohamed için Nantes 250 bin euro kiralama ücreti ödeyecek. Zorunlu olmayan satın alma opsiyonu ise 5 milyon 750 bin euro.

KAMPTAN GÖZYAŞLARIYLA AYRILDI

Galatasaray'ın Avusturya'daki kampından ayrılan Mostyafa Mohamed'i teknik direktör Okan Buruk, Sportif AŞ başkan vekili Erden Timur ve yıldız futbolcu Kerem Aktürkoğlu uğurladı.

Yeni takımına katılmak için Galatasaray kampından ayrılan Mohamed'in gözyaşlarını tutamadığı da kameralara yansıdı. Kendisini bekleyen basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Mohamed; "Galatasaray'ı, taraftarın önünde oynamayı, takımı çok özleyeceğim. Tabii ki ağlıyorum. Nantes'a satın alma opsiyonuyla kiralık gidiyorum. Galatasaray ve taraftarlar için en iyisini diliyorum. İnşallah şampiyon oluruz." dedi.

Haberin Devamı

GALATASARAY KAP'A BİLDİRDİ

Galatasaray, Mostafa Mohamed'in Nantes'a transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Profesyonel Futbolcumuz Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla'nın 2022-2023 sezonu sonuna kadar geçici transferi konusunda FC Nantes ile resmi görüşmelere başlanmıştır.

MOSTAFA MOHAMED'İN GALATASARAY KARİYERİ

1 Şubat 2021 tarihinde Zamalek'ten Galatasaray'a 1,5 yıllık kiralık olarak transfer olan Mostafa Mohamed'in 4 milyon dolarlık satın alma opsiyonu geçen yılın sonunda kullanılmış, bedel ise Haziran ayında ödenmişti.

Galatasaray formasıyla 57 maça çıkan Mohamed, 17 gol atıp 5 asist yaptı.

Son dakika: Mostafa Mohamed Galatasaray kampından gözyaşlarıyla ayrıldı Transferin detayları...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!