Marcao, Lazio maçıyla geri döndü! Tribünler...

Güncelleme Tarihi:

Marcao, Lazio maçıyla geri döndü Tribünler...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2021 19:06

Son dakika haberi... Kerem Aktürkoğlu ile yaşadığı olay sonrası kadro dışı kalan Brezilyalı savunmacı Marcao, Galatasaray'ın Lazio ile oynayacağı mücadelede sahalara geri döndü.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'ndaki ilk maçında Lazio'yu konuk edecek olan Galatasaray'da Brezilyalı stoper Marcao, ilk 11'deki yerine geri döndü.

Kerem Aktürkoğlu'yla yaşadığı olay sonrası kadro dışı kalan ve para cezasına çarptırılan Marcao, ligde 8 maçlık cezası nedeniyle forma giyemiyordu.

Brezilyalı savunmacı, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Lazio maçında ilk 11'deki yerine tekrar geri döndü. Marcao'nun savunmadaki partneri ise Victor Nelsson olacak.

TARAFTARDAN DESTEK

Galatasaray taraftarı sarı kırmızılı takım sahaya çıktığında ilk olarak Kerem Aktürkoğlu, ardından Marcao’yu tribünlere çağırdı. Taraftarlar, iki futbolcuya da destek verdiklerini gösterdi.

BİZDEN ÖNCE BAĞRINA BASTI

Fatih Terim ise maç öncesinde Marcao için "Olmasaydı iyi diyebileceğimiz bir hadise yaşadık. Zaman zaman böyle beklemediğimiz, hoşlanmadığımız bazı hadiseler oluyor. İki oyuncumuzun öpüşmesi, sarılmasını tekrar gördüğümüz için mutluyuz. Taraftar onu seviyor. Bağrına bastı bizden önce. Mutluyum ayrıca." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!