Son Dakika Haberi | Şenol Güneş'ten beraberlik yorumu: 'Yazık oldu'

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2020 23:57

A Milli Takım'ın teknik direktörü Şenol Güneş, UEFA Uluslar Ligi'nde oynanan Rusya maçı sonrasında konuştu.

Haberin Devamı

UEFA Uluslar Ligi'nde Rusya ile 1-1 berabere kalan A Milli Takım'da teknik direktör Şenol Güneş, maç sonunda açıklamalar yaptı.

İşte Şenol Güneş'in sözleri;

Rakibimiz agresif, takım oyunu oynayan, daha çok uzun toplarla hücum etmeye çalışan bir takım. Ön yaptığımız baskılardan sonuç alamayınca hem savunmada, hem hücumda iyi değildik. Yavaş oynadık. Top kaybettik.

KAZANMAYA YAKINDIK, YAZIK OLDU

Mert Günok'un vuruşunu alıp direkt hızlı hücumla gol attılar. İkinci yarıda daha iyiydik. Kazanmaya yakındık. Yazık oldu. Hem Sırbistan, hem bu maçtaki beraberlik yazık oldu. Oyuncular %100'ünü vermeye çalıştı.

5 DAKİKA UZATMA BEKLİYORDUM

Hiç oyuncu değiştirmeyi düşünmüyordum. 5 dakika bekliyordum. O kadar değişikliğe rağmen 2 dk uzatma verdi. Üzgünüz. 2 puan kaybettik burada. Disiplinle oynamak, rakibi sahasına hapsetmek önemliydi. Devam ettireceğiz

Haberin Devamı

BU TİP MAÇLARI KAZANMALISIN

3 maç yaptık. Macaristan olumsuzdu. Sırbistan maçında deplasmanda kazanmaya yakındı. Burada da kazanmaya yakındık. Bu kayıplar bizi geride bıraktı. Kazanmayı hak edince kazanmalısınız. Kaybetmeye yakın olduğumuz maçı zaten kaybettik. Bu tip maçları kazanmalısın.

 

"Sanal Oyunlar" ilk defa ve sadece Misli.com'da! Hemen oyna...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!