Son Dakika Haberi: Misli.com 2. Lig play-off'ta Hekimoğlu Trabzon'u eleyen Kocaelispor finalde! Batuhan Karadeniz'in golleri yetmedi

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika Haberi: Misli.com 2. Lig play-offta Hekimoğlu Trabzonu eleyen Kocaelispor finalde Batuhan Karadenizin golleri yetmedi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2021 18:21

Misli.com 2. Lig’de play-off yarı final rövanş maçında Hekimoğlu Trabzon'la 2-2 berabere kalan Kocaelispor, adını finale yazdırdı. Hekimoğlu Trabzon'da Batuhan Karadeniz, 2 gol kaydetse de tura yetmedi.

Haberin Devamı

TFF 1. Lig'e yükselecek son takımın belirleneceği Misli.com 2. Lig play-off yarı final ilk maçında Kocaelispor'la 0-0 berabere kalan Hekimoğlu Trabzon, Batuhan Karadeniz'in 2 gol atarak yıldızlaştığı rövanşta rakibiyle 2-2 berabere kaldı ve elendi. 

Misli.com 2. Lig’de play-off'ta finale yükselen Kocaelispor'a turu getiren golleri 18'de İrfan Başaran ve 90+1'de penaltıdan Mustafa Tahir attı. Hekimoğlu Trabzon'un gollerini ise 60 ve 77. dakikalarda Batuhan Karadeniz kaydetti.

Son Dakika Haberi: Misli.com 2. Lig play-offta Hekimoğlu Trabzonu eleyen Kocaelispor finalde Batuhan Karadenizin golleri yetmedi

Yarı finalin diğer ayağında Sakaryaspor, Kırşehir Belediyespor'u eleyerek finalde Kocaelispor'un rakibi oldu. 

Batuhan Karadeniz yetmedi

Haberin Devamı

Bu sezon Hekimoğlu Trabzon formasıyla toplamda 38 maça çıkan Batuhan, 30 gol atıp 8 de asist yaparak performansıyla göz doldurdu.

Toplamda 40 gole katkı yapan Batuhan'ın bu performansı, Hekimoğlu Trabzon'u finale çıkarmaya yetmese de oyuncunun adı Süper Lig ekipleriyle anılmaya başladı.

BAKMADAN GEÇME!