Son dakika haberi: Liverpool'da Avrupa Süper Ligi isyanı! Futbolcular ortak bildiri yayımladı

Güncelleme Tarihi:

OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 20, 2021 23:22

12 dev kulüp tarafından kurulduktan sonra Avrupa futbolunu derinden sarsan Avrupa Süper Ligi'nde çözülmeler başlarken Liverpoollu oyuncular yayımladıkları ortak bildiriyle tepkilerini dile getirdi.

Haberin Devamı

İngiltere, İspanya ve İtalya'dan 12 dev kulüp tarafından kurulduktan sonra dengeleri altüst eden Avrupa Süper Ligi'ne Liverpoollu futbolcular da karşı çıktı.

İngiltere'den Liverpool, Manchester United, Tottenham, Manchester City ve Chelsea'nin katıldığı Avrupa Süper Ligi'ne tüm dünyadan tepkiler yükselirken Kırmızılar'da futbolcular ortak bildiriyle turnuvaya karşı çıktı.

Tüm Liverpoollu futbolcuların sosyal medya hesabından yayımladıkları açıklamada,Â"Avrupa Süper Ligi'ni sevmedik ve yapılmasını istemiyoruz. Bu futbol kulübüne ve taraftarlarına koÅŸulsuz ve ÅŸartsız baÄŸlıyız. Asla yalnız yürümeyeceksiniz." ifadelerine yer verildi.

KLOPP DA KARŞI ÇIKMIŞTI

Avrupa Süper Ligi'nin kurulmasının sadece parayla ilgili olduğunu ve iki yıl önceki fikirlerinin değişmediğini belirten Klopp, "Süper Lig konusunda fikrim değişmedi. İnsanlar mutsuz, bunu anlıyorum. Ben ve futbolcular sürece dahil değiliz. Şampiyonlar Ligi ile ilgili bir sorunum yok, futbolun rekabet faktörünü seviyorum. West Ham'ın Şampiyonlar Ligi'nde olabilme olasılığını seviyorum." şeklinde konuşmuştu.

Haberin Devamı

"PARAYLA İLGİLİ, BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL"

Süper Lig'in sadece daha fazla parayla ilgisi olduğunu belirten Alman çalıştırıcı, "12 kulübün bunu neden yaptığını tam olarak bilmiyorum. Bu daha fazla parayla ilgili, başka bir şey değil." diye konuşmuştu.

Avrupa Süper Ligi'nde ayrılıklar baş gösterirken resmi olmasa da Manchester City, Chelsea, Atletico Madrid ve Barcelona'nın ayrılık kararı aldığı iddia edildi.

10.000 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!