Son Dakika: Giuliano'ya tazminat müjdesi! FIFA kararını verdi...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Giulianoya tazminat müjdesi FIFA kararını verdi...
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2021 12:01

Medipol Başakşehir forması giyen Giuliano de Paula'nın alacakları sebebiyle eski kulübü Al-Nasr'a açtığı davayı kazandığı ve FIFA'nın Brezilyalı oyuncuya Suudi ekibi tarafından 4.5 milyon euro tazminat ödenmesine hükmettiği iddia edildi.

Haberin Devamı

Spor Arena Dış Haberler | Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir forması giyen Giuliano de Paula, alacakları sebebiyle eski kulübü Al-Nasr'a açtığı davayı kazandı.

Suudi basınından Saudi Al-Riyadiah Gazetesi'nde yer alan habere göre; FIFA, alacakları nedeniyle eski takımı Al-Nasr'a açtığı davada Brezilyalı futbolcuyu haklı buldu ve kulübün 4.5 milyon euro tazminat ödemesine hükmetti.

Son Dakika: Giulianoya tazminat müjdesi FIFA kararını verdi...

YASAL SÜREÇ NASIL İŞLEYECEK?

Henüz nihai karara bağlanmayan davaya ilişkin Al-Nasr kulübünün temyiz hakkı bulunuyor. Suudi temsilcisi, yasal süreç kapsamında belirlenen tarihler arasında söz konusu tazminat kararına itiraz edebilir.

Haberin Devamı

Ancak belirlenen sürenin dolması halinde Al-Nasr'ın itiraz hakkı geçerliliğini yitirecek. Gelen haberlere göre de Suudi ekibi henüz resmi olarak itiraz sürecini başlatmadı.

AL-NASR NE YAPMAK ZORUNDA?

Ekonomik olarak zor günler geçiren Al-Nasr, bahsi geçen tazminatı ödememek için Giuliano de Paula'nın maaşını zamanında aldığını ve Brezilyalı oyuncuya herhangi bir borcunun olmadığını ispatlamak zorunda.

Suudi takımının yalnızca eski oyuncularına yaklaşık 49 milyon euro borcu olduğunu iddia ediliyor.

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!