Galatasaray'dan sol bek için Kazımcan Karataş hamlesi!

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraydan sol bek için Kazımcan Karataş hamlesi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2022 09:39

Görevi 30 Nisan'da bitecek olan Başkan Elmas'tan son bir transfer hamlesi geldi. Sarı-Kırmızılılar, Altay'ın 19 yaşındaki sol beki Kazımcan Karataş için harekete geçti. Elmas ve ekibi, potansiyeli yüksek genç oyuncuyla anlaşıp, son kararı yeni yönetime bırakmayı planlıyor.

Haberin Devamı

Galatasaray 'dan sürpriz transfer hamlesi... İdari ibrasızlık sonrası seçim kararı alan ve başkanlık koltuğundan 30 Nisan itibarıyla ayrılacak olan Burak Elmas, potansiyelli bir genç oyuncuyu Galatasaray kadrosuna katabilmek için düğmeye bastı. Ligden düşmeye hazırlanan Altay'ın 19 yaşındaki sol beki Kazımcan Karataş konusunda görüşmelere başlayan Sarı-Kırmızılılar, bu girişimi anlaşma aşamasına getirip, son kararı ise yeni yönetime bırakmayı planlıyor.

Fanatik'in haberine göre; bütçe kısıtlaması nedeniyle somut hamleler atamayan Elmas yönetimi, buna karşın Kazımcan'ın bonservisiyle ilgili olarak İzmir ekibiyle kısa süre içinde mutabakat sağlamayı hedefliyor.

Kaleciyi de istediler ama...

Elmas ve kurmaylarının, Altay'ın Polonyalı kalecisi Lis'le de ilgilendiği, ancak önümüzdeki sezon uygulanacak yabancı kuralıyla ilgili henüz net bir gelişme olmadığından bu transferde somut bir adım atılmadığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Altay formasıyla bu sezon ligde 17 maça çıkan Kazımcan'ın 2 asisti var. Genç oyuncu zaman zaman sol önde ve sağ açıkta da görev yaptı.

Mustafa Denizli'yle fesih yapıldı

Spor Toto Süper Lig’de bitime 6 hafta kala kümede kalma barajının 10 puan gerisinde ateş hattında yer alıp umutlarını mucizelere bırakan Altay’da 13 Ocak’ta görevinden ayrılan teknik direktör Mustafa Denizli’nin sözleşmesinin yaklaşık 3 ay sonra resmen feshedildiği öğrenildi. Deneyimli teknik adamın geçen hafta istifa eden Başkan Özgür Ekmekçioğlu ile anlaşarak fesih yoluna gittiği ifade edildi. Altay, Mustafa Denizli görevden ayrıldıktan sonraki süreçte yedek kulübesinde teknik sorumlu bulundurmaması nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından önce 250 bin TL, sonra 375 bin, son olarak da 562 bin TL olmak üzere toplam 1 milyon 187 bin TL ceza aldı.

Siyah-beyazlıları geçen yıl 18 sene sonra Süper Lig’e taşıyan Mustafa Denizli’nin ardından teknik direktörlüğe getirilen Mert Nobre, Serkan Özbalta ve son olarak dümene geçen Sinan Kaloğlu, profesyonel takım antrenörü unvanıyla kulüpte görev aldı. Altay’da 20 Mart’taki Sivasspor deplasmanı sonrası istifa ettiğini açıklayıp İzmir’e dönmeyen Serkan Özbalta’nın sözleşmesinin de henüz feshedilmediği bildirildi. O dönem kararından dönmeyen genç teknik adamın istifasının kulübe ulaşmadığı kaydedildi. İzmir ekibinde Mustafa Denizli’yle yolların resmi olarak ayrılması sonrası UEFA Pro Lisans Sahibi Yardımcı Antrenör Sefer Yılmaz teknik direktör olarak gösterilirken, Sinan Kaloğlu’nun kardeşi İnan Kaloğlu’nun Altay’ın U15 takımında antrenörlük görevine başladığı öğrenildi. 

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!