Son dakika: Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye çalım! Wilfried Zaha imza için İstanbul'a geldi | Taraftar üçlü çektirdi ve açıkladı: Mutluyum

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2023 17:01

Galatasaray, Fenerbahçe'nin uzun süredir gündeminde bulunan Wilfried Zaha ile görüşmelere başladığını KAP'a bildirirken oyuncuyu İstanbul'a getirdi. Sözleşme imzalamak için İstanbul'a gelen ve havaalanında taraftarlar tarafından coşkuyla karşılanan Zaha, Galatasaray'a transfer olduğu için mutlu olduğunu söyledi. Galatasaray'la yakında zamanda mukavele imzalaması beklenen Zaha'nın, sözleşmesinin detayları da belli oldu.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın her konuda anlaşmaya vardığı Wilfried Zaha, sağlık kontrollerinden geçmek ve sözleşmeye imza atmak için İstanbul'a geldi.

Londra’dan kalkan özel uçakla gelen Zaha, Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’nden İstanbul’a giriş yaparken, karşılamaya yüzlerce Galatasaraylı taraftarlar da geldi. Kapıdan çıkışta boynuna sarı-kırmızılı atkı bağlanan Zaha, alana gelen taraftarlara üçlü çektirdi.

Havaalanında binlerce taraftar tarafından coşkuyla karşılanan Zaha, transferi nedeniyle mutlu olduğunu söyledi.

Son dakika: Galatasaraydan Fenerbahçeye çalım Wilfried Zaha imza için İstanbula geldi | Taraftar üçlü çektirdi ve açıkladı: Mutluyum

"BİR AN ÖNCE OYNAMAK İSTİYORUM"

Havaalanında kulüp televizyonuna konuşan Fildişi Sahilli yıldız, "Mutluyum, bir an önce stadyumu görmeyi bekliyorum ve orada olmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Başarılı futbolcu daha sonra ailesiyle birlikte kendisini bekleyen araca binerek alandan ayrıldı.

Zaha’nın, yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra sarı-kırmızılılara resmi imzayı atması bekleniyor.

ZAHA, CRYSTAL PALACE'A VEDA ETTİ

"Yeni bir hikayeye başladığım için benim için çok şey ifade eden Crystal Palace taraftarlarına seslenmek istedim. Sizinle beraber, 10 yılı Premier Lig'de olmak üzere çok fazla şey yaşadık. Her zaman aklımda yer edinecek inanılmaz hatıralar edindim burada ve aynı zamanda çok zor şeyler de yaşadık. Ancak bizi Premier Lig'e yükselten ve orada kalmamızı sağlayan ekibin bir parçası olduğum için gururluyum. Steve Parish'e, taraftarlarımıza, tüm takım arkadaşlarıma ve teknik ekibe bana her zaman inanıp bugün olduğum kişi olmama yardım ettikleri için teşekkür ederim. Sizin önünüzde futbol oynayabildiğim için ve size 'aile' diyebildiğim için çok şanslı hissediyorum. Her zaman minnettar olacağım."

Son dakika: Galatasaraydan Fenerbahçeye çalım Wilfried Zaha imza için İstanbula geldi | Taraftar üçlü çektirdi ve açıkladı: Mutluyum

KAP BİLDİRİMİ YAPILDI

Galatasaray'dan yapılan KAP'a yapılan açıklamada; "Profesyonel Futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha'nın kulübümüze transferi konusunda futbolcu ile resmi görüşmelere başlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

ALİ CABBAR'LI 'ZAHAHAHA' PAYLAŞIMI

Zaha transferini KAP'a bildiren Galatasaray, sosyal medyadan son dönemin fenomen şarkısı 'Ali Cabbar'ı paylaştı. Tweet; 'Zahahaha' notuyla paylaşıldı.

FENERBAHÇE UZUN ZAMANDIR İSTİYORDU! TEKLİF...

Galatasaray'ın KAP'a bildirdiği Zaha ile Fenerbahçe uzun zamandır ilgileniyordu. Sezonun son maçı olan Galatasaray - Fenerbahçe derbisini Fildişi Sahilli futbolcunun menajeri, Fenerbahçe'nin davetlisi olarak takip etmişti.

O dönemden bu yana Sarı-lacivertli kulüple Zaha arasında görüşmeler devam ediyordu.

Çıkan haberlerde Fenerbahçe'nin Zaha'ya yıllık 8.5 milyon euro ve 5 milyon euro imza parası önerdiği yönündeydi.

SÖZLEŞMESİ BİTTİ! BONSERVİS ÜCRETİ YOK

Haberin Devamı

30 yaşındaki sol kanat Zaha, Crystal Palace ile sözleşmesinin bitimiyle serbest kaldı. Yıldız futbolcuyla Fenerbahçe'nin yanı sıra Lazio ve Suudi Arabistan ekibi El Ittifak ilgileniyordu.

GALATASARAY'DAN KAZANACAĞI RAKAM BELLİ OLDU

Muhabirimiz Ali Naci Küçük, Galatasaray'ın Wilfried Zaha anlaşmasının detaylarını açıkladı.

3 yıllık sözleşmeye imza atacak olan Zaha, yılda 5.5 milyon euro kazanacak. 30 yaşındaki futbolcuya 6 milyon euro da imza parası ödenecek.

İmza parasını, Galatasaray'ın önemli sponsorlarından ikisi üstlendi.

PAYLAŞIMI ORTALIĞI KARIŞTIRMIŞ, EŞİ AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Zaha, geçtiğimiz günlerde geç saatte kafası karışmış emojili tweet atmıştı. Paylaşımın altına onbinlerce Fenerbahçeli taraftardan yorum yağmıştı. 

Haberin Devamı

Zaha’nın eşi Paige Zaha, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Verdiğiniz tüm destek için teşekkürler. Aileme ve arkadaşlarıma mesaj göndermekten vazgeçerseniz çok minnettar kalırım. Bunaltıcı olabiliyor” ifadelerini kullanarak sarı lacivertli taraftarlardan anlayış istemişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!