Son Dakika: Galatasaray'dan ayrılan Ryan Donk Süper Lig'de kaldı! Yeni takımı...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Galatasaraydan ayrılan Ryan Donk Süper Ligde kaldı Yeni takımı...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2021 17:59

Son dakika haberi... Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Ryan Donk'un yeni adresi belli oldu. 35 yaşındaki futbolcu, Süper Lig ekibiyle anlaşmaya vardı.

Haberin Devamı

Galatasaray ile sözleşmesi sona eren ve henüz herhangi bir takımla anlaşmayan Ryan Donk Süper Lig'de kaldı.

Surinamlı futbolcu, eski takımı Kasımpaşa'yla anlaştı. A Spor'un haberine göre; 35 yaşındaki futbolcu, kısa bir süre içerisinde Kasımpaşa ile resmi sözleşme imzalayacak.

Bonservisi elinde bulunan Ryan Donk, geçen sezon Galatasaray formasıyla 34 maça çıkmış ve 2 gol atıp 4 de asist yapmıştı.

SOSYAL MEDYADAN VEDA ETTİ

Kasımpaşa'yla anlaşan Ryan Donk, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Galatasaray'a veda etti.

Donk paylaşımında, "2016 yılında yaşamaya başladığım bu rüyanın bugün sonuna geldim. Bu ayrılığı yaşamak benim için çok zor. 5 buçuk yıl boyunca kazanılan kupalar, yaşanan onlarca büyük zafer, ömür boyu unutamayacağım muhteşem duygular.. Bu formayı giymenin gururunu ömrümün sonuna kadar yaşayacağım. Dünyanın en iyi taraftarı önünde oynadığım her maçı, senelerdir gösterdiğiniz muhteşem desteği hep hatırlayacağım. İmparator Fatih Hocama, kulüp yöneticilerimize, senelerdir başarıları birlikte kovaladığımız tüm takım arkadaşlarıma, kulüp emekçilerine ve büyük Galatasaray taraftarına sonsuz teşekkürler." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Hemen Misli.com'a üye ol, ilk 100 TL'lik kuponuna 100 TL hediye! Yeni üyelere özel...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!