Son Dakika: Galatasaray'da toplu imza töreni! Başkan Mustafa Cengiz'den Fenerbahçe, Ali Koç, Fatih Terim ve flaş ibra açıklaması...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2021 14:22

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray ara transfer döneminde kadrosuna kattı isimler için toplu imza töreni düzenledi. Başkan Mustafa Cengiz gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Henry Onyekuru, Gedson Fernandes, DeAndre Yedlin, Mostafa Mohamed ve Halil Dervişoğlu için toplu imza töreni düzenledi.

Türk Telekom Stadı'nda gerçekleştirilen imza töreninde söze başlayan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Başta Onyekuru olmak üzere tüm yeni oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Teklifler olmasına rağmen bizi seçtiler. Galatasaray'ı seçtiler, tercih ettiler. Bu çok önemli." dedi.

Mustafa Cengiz'in ardından konuşan Henry Onyekuru ise "Tekrar burada olmak, evime dönmek inanılmaz bir duygu. Yuvama geri döndüm. Ne zaman buraya gelsem, kendimi çok mutlu hissediyorum. İnşallah daha önce de yaşadığımız gibi bir şampiyonluk daha yaşarız..." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Hürriyet

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!