Son dakika: Galatasaray'da hedef Arsenalli Lucas Torreira! Pazarlıklar sürüyor...

Güncelleme Tarihi:

Son dakika: Galatasarayda hedef Arsenalli Lucas Torreira Pazarlıklar sürüyor...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2022 18:57

Orta saha bölgesine son olarak Norveçli Fredrik Midtsjö'yü transfer eden Galatasaray, bonservisi Arsenal'de bulunan 26 yaşındaki ön libero Lucas Torreira için görüşmelerini sürdürüyor.

Haberin Devamı

Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Galatasaray, orta sahaya önce Sergio Oliveira daha sonra Fredrik Midtsjö'yü transfer ederken ön libero için Lucas Torreira isminde karar kıldı.

Yeni sezonun başlamasına günler kala ön liberoya takviye yapmak için görüşmelerini sürdüren sarı kırmızılılar, Arsenal'in Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira'yı kadrosuna katmak istiyor.

Oyuncuyu bonservisiyle transfer etmek isteyen Galatasaray, Arsenalli yetkililerle pazarlıklarını sürdürürken henüz bir anlaşma sağlanamadı. 

TOPLAMDA 4 YILLIK SÖZLEŞME

26 yaşındaki oyuncuya G.Saray’ın 3+1 yıllık anlaşma ile bonuslar hariç yıllık 3 milyon Euro maaş teklif ettiği ileri sürüldü.

YÖNETiM DOĞRULADI

Galatasaray yönetimi ise Torreira için temasları doğrularken maliyeti yüksek olan oyuncuyu ikna etmek için son pazarlıklar devam ediyor.

Haberin Devamı

28 MİLYON EURO'YA TRANSFER EDİLMİŞTİ

2018 yılında İtalya Serie A ekibi Sampdoria'dan Arsenal'e 28 milyon Euro'ya transfer olan Uruguaylı yıldız, geçen sezonu Fiorentina'da kiralık olarak tamamladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!