Son Dakika: Galatasaray'da Erick Pulgar farkı! Gomis ucuz kurtuldu...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Galatasarayda Erick Pulgar farkı Gomis ucuz kurtuldu...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2022 08:53

Kendi isteğiyle transfer edilmediği için Torrent'in oynatmadığı iddia edilen Pulgar, göz doldurmaya devam ediyor. Malatyaspor maçından sonra Altay karşısında da forma giyen Şilili orta saha, ortaya koyduğu oyunla yine fark yarattı.

Haberin Devamı

Burak Elmas yönetiminin danışman olarak göreve getirdiği Luis Campos'un direktifleri doğrultusunda devre arasında İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina'nın formasını giyen Erick Pulgar, transfer edilmişti.

Sarı-Kırmızılılar'ın orta sahadaki sorunlarını çözmek için kadroya katılan Şilili yıldız, en kritik maçlarda dahi süre almakta zorlandı. Pulgar ile ilgili olarak bir dönem de teknik direktör Domenec Torrent'in, kendi isteğiyle transfer edilmediği gerekçesiyle oynatılmadığı öne sürülmüştü. Fakat 28 yaşındaki futbolcu, son iki maçta ilk 11'de yer aldı.

Taraftardan tepki geldi

Geçtiğimiz hafta oynanan Yeni Malatyaspor karşılaşmasında önemli işler yapan Pulgar, dün de Altay mücadelesinde sahadaydı. Takımını başarılı bir şekilde organize eden Pulgar, orta sahadaki mücadelesi ile alkışları topladı. Torrent'in, Pulgar'ı daha önceki maçlarda oynatmaması sebebiyle de taraftarlar sosyal medya üzerinden Torrent'e tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Berkan'dan kariyer rekoru

Sezon başında 4 milyon Euro bonservis bedeli ile Alanyaspor 'dan transfer edilen 24 yaşındaki futbolcu, 8. dakikada Kerem Aktürkoğlu'nun attığı golün pasını verdi. 3. asistini yapan Berkan, gol pası anlamında kariyer rekoruna imza attı. Berkan, geçtiğimiz sezon Alanyaspor forması ile 2 asist yapmıştı. Maç sonunda konuşan Berkan "İstediğimiz gibi sene olmadı. Performansımdan çok memnun değilim. Bu camiada ne kadar büyük beklentiler olduğunu biliyorum. Zamanla kendimi toparladım. Beklenen Berkan'ı gösteremediğimin farkındayım" dedi.

Son Dakika: Galatasarayda Erick Pulgar farkı Gomis ucuz kurtuldu...

Bafetimbi Gomis ucuz kurtuldu

Galatasaray 'da Bafetimbi Gomis, Altay deplasmanında ilk 11'de sahaya çıktı ve son derece etkisiz bir performans ortaya koydu. Sarı-Kırmızılılar'ın şampiyonluk yaşadığı 2017-18 sezonunda Süper Lig 'de 33 maçta attığı 29 golle kral olan Gomis, bu sezonun devre arasında yeniden Aslan'a, takımın gol sorununu çözmek adına geldi. Ancak tecrübeli oyuncu, iyi bir giriş yaptığı Cim Bom'daki ikinci döneminde sonradan düşüşe geçti.

Haberin Devamı

66'da oyundan çıktı

Şu ana kadar 12 maçta sadece 5 kez fileleri (3'ü penaltıdan) sallayan ve son golünü 2 Nisan'da 2-0 kazanılan Karagümrük mücadelesinde atan 36 yaşındaki forvet, İzmir'deki karşılaşmanın ilk yarısında 3 net gol fırsatından yararlanamadı. Kerem'in pasında ceza sahasında topu havaya diken Gomis'in ikinci pozisyonunda kaleci Lis başarılıydı. İlk devrenin son anlarında topu bir anda önünde bulup, kaleciyle karşı karşıya kalan deneyimli futbolcu, burada da ağır kalınca pozisyonu harcamış oldu. Domenec Torrent de 66. dakikada onun yerine Mostafa Mohamed'i sahaya sürdü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!