Son Dakika | Galatasaray ve Fenerbahçe derken Beşiktaş'tan Ahmed Musa sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika | Galatasaray ve Fenerbahçe derken Beşiktaştan Ahmed Musa sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2020 11:34

Transferde adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan Ahmed Musa için sürpriz bir şekilde Beşiktaş'ın devreye girdiği belirtildi.

Haberin Devamı

Süper Lig takımlarıyla ismi uzun süredir anılan Ahmed Musa, Al Nasr'dan ayrılıp bonservisini eline alınca Beşiktaş'ın da gündemine girdi. 28 yaşındaki Nijeryalı futbolcu 2018'de Leicester'dan 16.5 milyon euro'ya transfer olduğu Suudi Arabistan kulübüyle 2.5 yıllık birlikteliğine ekim ayında son vermişti.

Şu anda kulüpsüz olan ve teklifleri bekleyen Ahmed Musa ile menajer aracılığıyla ilk temasın kurulduğu kaydedildi. Beşiktaş'tan yıllık 1.5 milyon euro talep ettiği öğrenilirken, ligin ikinci yarısı için 750 bin euro'luk bir teklife 'evet' diyeceği belirtildi.

PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Fotomaç'ın haberine göre Beşiktaş yönetiminin miktarı 500 bin euro seviyelerine indirmeye çalıştığı ve takım bütçesini aşmak istemediği de ifade edildi. Hızı ve çabukluğuyla rakiplerin başını döndüren, kaleye direkt giderek gol yollarında takımını coşturan Ahmed Musa'nın Başakşehir'in de listesinde olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Ahmed Musa ile Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ciddi şekilde ilgilendiği iddia ediliyordu.

 

Levent Şahin: Maçtan çok hakem kararları konuşulacaktır

Haberin Devamı

İlk sanal oyununa 10 TL hediye! Sadece Misli.com'da, hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!