Son dakika! Florin Andone'den sakatlık sonrası duygusal açıklama!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2020 18:42

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor deplasmanında Muslera ile birlikte sakatlanan bir diğer oyuncusu Florin Andone, Instagram hesabından duygusal bir açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Sağ diz bağında ileri derece esneme tespit edilen ve bu sezon ikinci kez ağır bir sakatlık geçiren Rumen futbolcunun açıklamaları şu şekilde:

"Nereden başlayacağımı bilmiyorum ama duygularımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu günlerde bana mesaj yazan, iyi dileklerini ileten, beni cesaretlendiren herkese en kalbi duygularla teşekkür ediyorum. İki ağır sakatlık yaşadığım bu sezon benim için bitti. Bu harika kulübe gelirken hayalini kurduğum golleri atamadığım için üzgünüm. Sakatlıklarım sebebiyle gerçek futbolumu izlettiremediğim için bir çok insanı hayal kırıklığına uğrattığımı hissediyorum. Galatasaray'da geçirdiğim bu dönemi pozitif şeylerle dolduramadığım için üzgünüm. Böyle büyük bir kulübün formasını giydiğim ve bu kulübü temsil ettiğim için kendimi ayrıcalıklı görüyorum. Özellikle taraftarın bana gösterdiği yakınlık için herkese teşekkür ederim. Dünyanın tartışmasız en iyi taraftarı olduklarını bir kez daha gösterdiler. Teşekkürler."

Haberin Devamı

Galatasaray, sezon başında Andone'yi Brighton'dan sezon sonuna kadar kiralamıştı. Rumen futbolcunun kulübüne dönmesi bekleniyor...

 

Süper Lig’in dönüşü şerefine, Misli.com’dan herkese 5 TL hediye, hemen katıl!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!