Son Dakika: Fenerbahçe'de gece yarısı ayrılık! Joao Pedro resmen Gremio'da...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Fenerbahçede gece yarısı ayrılık Joao Pedro resmen Gremioda...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2023 09:20

Gremio, Fenerbahçe'nin forveti Joao Pedro ile anlaşmaya varıldığını ve oyuncunun sağlık kontrollerinden geçeceğini açıkladı

Haberin Devamı

Brezilya ekibi Gremio, Fenerbahçe forması giyen Joao Pedro ile anlaşmaya vardığını duyurdu.

Transferin tamamlanması için futbolcunun Brezilya'ya hareket ettiği ve sağlık kontrollerinden geçtikten sonra sözleşme imzalanacağı kaydedildi.

3.5 MİLYON EURO'LUK OPSİYON

Yağız Sabuncuoğlu, Gremio'nun 3.5 milyon Euro satın alma opsiyonu ve bonuslar karşılığında Joao Pedro’yu kiraladığını öne sürdü.

Öte yandan Gremio'nun Pedro'nun maaşının tamamını ödeyeceği belirtildi.

FENERBAHÇE'DE NE YAPTI?

Geçen sezon Fenerbahçe formasıyla toplam 28 resmi maça çıkan Joao Pedro, söz konusu maçlarda 5 kez rakip fileleri sarsmayı başardı.

Tecrübeli futbolcu bunun yanında takım arkadaşlarına da 1 kez gol pası verdi. İtalyan futbolcunun güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

GALATASARAY'A TRANSFER ÇALIMI ATILDI AMA...

Joao Pedro transferi geçen sezon Fenerbahçe ile Galatasaray'ı karşı karşıya getirmiş ve sürecin ardından oyuncu sarı lacivertlilerin yolunu tutmuştu.

Oyuncunun menajeri Marco Piccioli süreci şöyle özetlemişti:

"Başlangıçta Galatasaray'dan yoğun ilgi vardı. Müzakereler uzayınca, araya Fenerbahçe girdi. Sonra Pedro ile teklifleri değerlendirdik ve Fenerbahçe'yi seçtik. Oyuncum, Türkiye'de Fenerbahçe'ye gitme ihtimalini duyunca çok heyecanlandı. Torino, Monza, Salernitana ile görüşmeler yaptık. Oyuncum, farklı bir deneyim yaşamak istiyordu. Aynı zamanda, kupalar kazanma şansına sahip olan bir kulüpte devam etmek istedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!