Son dakika: Fenerbahçe, dünyaca ünlü futbolcu Leonardo Bonucci'yi resmen açıkladı! İstanbul'a geldi, taraftarla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2024 18:00

Son dakika haberleri: Transferde önceliğini savunma hattına veren Fenerbahçe ilk takviyesini resmen gerçekleştirdi. Sarı-lacivertli takım, dünyaca ünlü stoper Leonardo Bonucci'yi kadrosuna kattı. İtalyan yıldız, İstanbul'a geldi. Ülker Stadyumu'nda Konyaspor maçını takip eden Bonucci, taraftarı da selamladı.

Haberin Devamı

Bu sezon hem Süper Lig hem de UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı - lacivertliler, dünyaca ünlü futbolcu Leonardo Bonucci ile transfer görüşmelerine başlandığını resmen duyurdu.

Fenerbahçe'nin açıklamasında; "Ara transfer döneminde Profesyonel Futbol A Takımımızın güçlendirilmesi için çalışmalarını yürüten kulübümüz; savunma oyuncusu Leonardo Bonucci ile transfer görüşmelerine başlamıştır. İtalyan Futbolcu sağlık kontrolleri ve ileri görüşmeler için bugün İstanbul’a gelecektir." ifadeleri kullanılmıştı.

İSTANBUL'A GELDİ

36 yaşındaki yıldız savunmacı, Saat 18:00 sularında menajeriyle birlikte Sabiha Gökçen Havalimanı'na indi. Kulüp yetkililerinin karşıladığı Bonucci, daha sonra havalimanından özel bir araçla ayrılarak Fenerbahçe - Konyaspor maçını takip etmek için Ülker Stadyumu’na doğru yola çıktı.

Leonardo Bonucci, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra sarı-lacivertli ekiple resmi sözleşme imzalayacak.

Haberin Devamı

KADIKÖY'DE TARAFTARI SELAMLADI

Havalimanından Konyaspor maçı için Ülker Stadyumu'na geçen Bonucci, maçın öncesinde taraftarları selamladı.

21 KUPASI VAR

Dünyanın en kariyerli stoperleri arasında yer alan 21 kupalı İtalyan futbolcu, Union Berlin’de 7 Bundesliga, 3 Şampiyonlar Ligi maçı oynayıp 1 gol attı. Fenerbahçe, uzatma opsiyonla 6 aylık sözleşme imzalayacağı Leonardo Bonucci için bonservis bedeli ödemeyecek.

Son dakika: Fenerbahçe, dünyaca ünlü futbolcu Leonardo Bonucciyi resmen açıkladı İstanbula geldi, taraftarla buluştu

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Union Berlin formasıyla 10 resmi maça çıkan 36 yaşındaki futbolcu, 1 gol kaydetti ve 723 dakika sahada yer aldı.

Son dakika: Fenerbahçe, dünyaca ünlü futbolcu Leonardo Bonucciyi resmen açıkladı İstanbula geldi, taraftarla buluştu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!