Son Dakika: VavaCars Fatih Karagümrük, Andrea Pirlo'yu resmen açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: VavaCars Fatih Karagümrük, Andrea Pirloyu resmen açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2022 16:38

Fatih Karagümrük, teknik direktör Andrea Pirlo ile sözleşme imzaladıklarını resmen açıkladı.

Haberin Devamı

Vavacars Fatih Karagümrük, İtalyan teknik adam Andrea Pirlo ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

İşte Fatih Karagümrük'ten yapılan açıklama;

Dünyaca ünlü futbol adamı son olarak Avrupa’nın en önemli kulüplerinden Juventus’u çalıştırdı. Juventus’la Şampiyonlar Ligi tecrübesi de yaşayan Pirlo, 1 Temmuz’da başlamak üzere kendisini 1 yıllığına Karagümrüklü yapan sözleşmeyi imzaladı.

Andrea Pirlo’nun basın toplantısı 14 Haziran Salı günü yapılacak olup, yeri ve saati daha sonra kulübümüz tarafından açıklanacaktır.

Teknik Direktörümüz Andrea Pirlo’ya hoş geldin diyor, kendisine başarılar diliyoruz.

"JUVENTUS'LA OLAN İLİŞKİLERİMİZ YARDIMCI OLDU"

Pirlo'yu takımın başına getiren VavaCars Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, A Spor'a yaptığı açıklamada, "Biz de kulüp olarak çok heyecanlıyız. Son takımı Juventus olan bir hocayı Karagümrük'e getirmek bizim için de çok keyifli bir şey. Bizim Juventus kulübüyle çok iyi ilişkilerimiz var bu da yardımcı oldu. Her zaman hedefimiz güzel futbol oynamak. Taraftarlara söz vermiştim Avrupa kupasına katılmayı çok arzu ediyorum. İnşallah bu sezon katılmayı başarırız. Çok ciddi bir transfer çalışmamız var. Eminim ki hocamız da yardımcı olacaktır bize" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

MONTELLA ÇAĞRI YAPMIŞTI

Adana Demirspor’un İtalyan teknik direktörü Vincenzo Montella, La Gazzetta dello Sport’a verdiği röportajda adı Fatih Karagümrük ile anlaşmaya varan Pirlo’ya, “Türkiye, yeniden doğmak için bir sıçrama tahtası. Bu yüzden Andrea Pirlo’ya ‘Sen de gel’ diyorum. Pirlo’nun gelmesini çok isterim. Türkiye liginin seviyesi iyi. Burada da sonucu küçük detaylar belirliyor ve biz İtalyan antrenörler buranın daha da büyümesine yardımcı olabiliriz." sözleriyle Türkiye'ye gelmesi çağrısında bulunmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!