Son Dakika: Beşiktaş'ta N’Sakala’nın test sonuçları belli oldu! Dönüş tarihi için açıklama;

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Beşiktaşta N’Sakala’nın test sonuçları belli oldu Dönüş tarihi için açıklama;
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2021 18:15

Beşiktaş'ın sol beki Fabrice N’Sakala’nın sonuçları belli oldu. Kulüp doktoru Kerem Ülkü de oyuncunun durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Gaziantep FK ile oynanan lig maçında rahatsızlık yaşayan ve hastaneye kaldırılan Fabrice N’Sakala’nın sonuçları belli oldu.

TRT Spor'un haberine göre; N’Sakala’nın futbol oynamasına engel bir durumun olmadığı, oyuncunun yakın zamanda antrenmanlara başlayacağı ifade edildi.

Süper Lig'in 2'nci haftasında, Gaziantep FK - Beşiktaş maçının 70. dakikasında bir anda fenalaşarak sahada yığılıp kalan Fabrice N'Sakala, sahaya giren ambulans ile hemen hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan tetiklerin ardından N'Sakala, geceyi müşahede altında geçirdi. Sabah yapılan yeni tetkiklerin ardından başarılı oyuncu, hastaneden taburcu edilmişti.

GERİ DÖNÜŞ TARİHİ İÇİN AÇIKLAMA

N'Sakala'nın durumuyla ilgili kulüp doktoru Kerem Ülkü de açıklamalarda bulundu. Ülkü şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Yaptığımız detaylı analizlerin ardından N'Sakala'nın vücudunda kalbini ya da beynini etkileyecek bir sorun olmadığını gördük. Oyuncumuzun sağlığı gayet iyi ancak tedbir amaçlı gözlemlerimize devam edeceğiz. Oyuncumuzun sağlığı gayet iyi ancak tedbir amaçlı gözlemlerimize devam edeceğiz. Milli arayı da kullanarak oyuncumuzu yavaş yavaş çalışmalara geri döndürmek istiyoruz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!