Sivasspor Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

Güncelleme Tarihi:

Sivasspor Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda İşte canlı yayın bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2023 14:34

Konyaspor'u ağırladığı son 11 Süper Lig maçındaki tek mağlubiyetini son karşılaşmada alan Sivasspor bu mücadelelerde 14 gol atarken, sadece üç gole izin verdi. Yiğidolar'ın lig tarihinde iç sahada en fazla mücadelede kalesini gole kapattığı rakibi Konyaspor. Peki Sivasspor Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

Haberin Devamı

Sezonun ilk yarısında Sivasspor ile 2-2 berabere kalan Konyaspor, 2018/19'dan bu yana ilk kez rakibinden bir sezondaki iki karşılaşmada da puan almak istiyor. Son sekiz karşılaşmanın dördünü kaybeden yeşil-beyazlılar, bu dönemdeki tek galibiyetini kalesini gole kapatabildiği tek mücadelede aldı.

Evindeki son iki Süper Lig maçını kaybeden Sivasspor, taraftarı önünde daha uzun bir mağlubiyet serisini en son Ekim-Kasım 2020 arasındaki dönemde yaşadı. Bu sezon taraftarı önünde çıktığı 16 maçın altısını kaybeden Yiğidolar, en son 2014/15 sezonunda daha fazla iç saha mağlubiyeti aldı.

Süper Lig deplasmanlarındaki son beş maçını kaybetmeyen Konyaspor, lig tarihinde tek sezondaki en uzun serisini tekrarlamayı hedefliyor. Süper Lig'de oynadığı son dört maçı kaybeden Sivasspor, lig tarihinde hiçbir sezon üst üste beş mağlubiyet almadı. 2022/23 Süper Lig sezonunda oynanan maçların ilk 15 dakikalık bölümünde Giresunspor ile birlikte en az gol atan takım Sivasspor. Konyaspor ise yediği gollerin en büyük kısmına karşılaşmaların bu bölümünde izin veren ekip konumunda.

Haberin Devamı

Bu sezon Sivasspor formasıyla iç sahada en fazla Süper Lig golünde payı bulunan isim olan Samu Saiz, Yiğidolar'ın taraftarı önünde kaydettiği son 10 golün altısında pay sahibiydi.
Süper Lig'deki son dört maçında da gol katkısında bulunan Alejandro Pozuelo, Opta'nın detaylı analize başladığı 2014/15'ten bu yana Konyaspor formasıyla 5+ karşılaşmalık seri yakalayan üçüncü isim olmayı hedefliyor. Süper Lig kariyerinde ilk kez üst üste üç maçta gol atan Soner Dikmen, Konyaspor formasıyla Riad Bajic'ten bu yana dört karşılaşmalık seri yakalayan ilk isim olmayı hedefliyor.

Bugüne kadar Konyaspor'u konuk ettiği 10 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, bu mağlubiyeti son iç saha karşılaşmasında aldı.

SİVASSPOR KONYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Sivasspor Konyaspor maçı saat 20:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports MAX 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!