Sistemli iddaa kuponu oynadı, 90+4'te 31 bin 654 TL kazandı

Güncelleme Tarihi:

Sistemli iddaa kuponu oynadı, 90+4te 31 bin 654 TL kazandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2023 00:04

Bir Misli üyesi, 5 maçlık sistemli iddaa kuponu yaptı. Skor tahminlerinden biri yatsa da 90+4'te 31 bin 654 TL kazanmasını bildi! İşte detaylar...

Haberin Devamı

İlandır

Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor.

Dolu dolu bir maç programının yer aldığı hafta içi bülteninde bir Misli üyesi, 5 maça skor tahmininde bulunarak bir sistem kuponu oluşturdu.

Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.

Kupondaki ilk maç son dakikada geldi…

Misli üyesi, TFF 1. Lig’de Tuzlaspor – Sakaryaspor karşılaşmasına konuk ekibin maçı “1-3” kazanacağına yönelik tahminde bulundu. İlk yarı, konuk ekip bir penaltı kaçırdı ve takımlar soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle gitti. İkinci yarı, Sakaryaspor’un tabelayı güzel bir zamanda değiştirdi. 52. dakikada Yonathan Del Valle skoru 2-1’e getirdi.  Sakaryaspor’dan bir gol daha bekleyen üye için son gol bir türlü gelmedi. Duraklamanın son dakikası olan 90+4’te ise sahneye defans oyuncusu Ali Ülgen çıktı. Oyuna sonradan giren Ülgen, bu sezonki ilk golünü attı ve maçı getiren isim oldu. Misli üyesi bu maçta 12.80 oran tutturdu.

Haberin Devamı

Adana Demirspor 1 dakikada iki gol buldu, kupona can verdi…

Süper Lig’de oynanan Gaziantep FK – Adana Demirspor karşılaşmasına “2-2” skor oynayan üye için maç istediği gibi başlamıştı. İki takım da pozisyonlar üretiyordu ve ev sahibi 17. dakikada 1-0 öne geçti. İlk yarı da bu skorla sona erdi. Gaziantep, ikinci yarıya da iyi başladı ve 54. dakikada farkı 2’ye çıkardı. Üye artık konuk ekipten 2 gol bekliyordu. Mücadelenin son bölümüne doğru gidilirken konuk ekip 72. dakikada bulduğu golle umutlandı. Gaziantep ilk golün şokunu atlatamamışken; Adana Demirspor 1 dakika sonra Akintola ile bulduğu golle skoru eşitledi. Mücadelede başka gol çıkmayınca Misli üyesi ikinci tahmininde de yanılmadı. Bu maçta ise 9.76 oran bilmiş oldu.

Sistemli iddaa kuponu oynadı, 90+4te 31 bin 654 TL kazandı

Ligue 2’de nokta atışları yaptı, 11.85 ve 16.70’lik oranları tutturdu…

Fransa 2. Ligi’nde Paris FC – US Quevilly Roven ile Stade Laval – AJ Auxerre maçlarına da skor tahmini yapan üye sırasıyla “2-2” ve “1-3”lük skorları doğru tahmin etti. Kuponunda en yüksek tutturduğu oran olan 16.70’i de Stade Laval – AJ Auxerre maçıyla yakalamış oldu.

Haberin Devamı

Tek fireyi Everton – Fulham maçında verdi…

İngiltere Lig Kupası’nda oynanan Everton – Fulham mücadelesine “3-2” skor oynayan üye, 22.60 oranlı bir tercih yaptı. İlk yarıyı konuk ekip Fulham 1-0 önde kapattı. Üye için 3-2’nin gelmesi oldukça zorlaşmıştı ki Everton’ın 82. dakikada bulduğu golle 90 dakika 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. Fulham karşılaşmayı penaltı vuruşlarıyla kazandı.

Kuponda yatan tek maç bu oldu.

Yine de çok iyi tahminler yapan üye 5 maçının 4’ünü bildi.

Misli üyesi böylece sistem kuponuyla 26 TL’ye 31 bin 654 TL kazanmış oldu ve bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20” kuponu arasında yer aldı.

Siz de Misli’ye sadece üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, İddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena Puanları kazanabilirsiniz. Ayrıca sadece Misli’de yer alan “Canlı Sohbet” özelliği ile maçlar oynanırken diğer üyelerle maçları değerlendirme şansını da yakayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İşte Misli üyesinin Misli Arena’da hem kazandığı hem de kazandırdığı o kupon…

Sistemli iddaa kuponu oynadı, 90+4te 31 bin 654 TL kazandı

Sistemli iddaa kuponu oynadı, 90+4te 31 bin 654 TL kazandı

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!