Sihirbaz son sözünü söyledi... Atamayla değil, seçimle gelirim!

Güncelleme Tarihi:

Sihirbaz son sözünü söyledi... Atamayla değil, seçimle gelirim
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2017 09:47

Galatasaray camiasını ismiyle heyecanlandıran Haldun Üstünel "Geri dönüyor" iddialarına açıklık getirdi. Levent Nazifoğlu istifa etmeden önce mevcut yönetimin kendisine teklifte bulunduğunu belirten Üstünel, "Sportif A.Ş.'de görev yapacaksam üyelerin oyuyla seçilmeyi kabul ederim" dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray taraftarlarının "Sihirbaz" lakabını taktığı ve yaptığı flaş transferlerle ses getiren ismi Haldun Üstünel "Geri dönüyor" iddialarına açıklık getirdi.

Sarı kırmızılı yönetim tartışmalı mali genel kuruldan ibra zaferiyle çıkarken, görev süresinin son yılına sıkıntılı giriyor.
Yönetim kurulu ve Sportif A.Ş.'dren toplam 7 isim görevlerinden istifa ederken Başkan Dursun Özbek'in ekibini takviye çalışmaları da bugüne dek sonuçsuz kaldı.
Sarı kırmızılıların "sihirbaz" lakaplı eski yöneticisi Haldun Üstünel'e de Levent Nazifoğlu istifa etmeden önce teklif götürüldüğü ortaya çıktı.

LEVENT NAZİFOĞLU "ATANMIŞ"TI
Ancak eski yönetici kendisine gelen teklifi geri çevirerek, "Sportif A.Ş'de çalışmam, görev yapacaksam seçimle gelirim. Zaten daha sonra kapımı çalan da olmadı" ifadelerini kullandı.
Üstünel, Alp Yalman ve Levent Nazioğlu gibi atanmış olarak görev yapmayı değil, üyelerin oyuyla seçilip yönetim kurulunda çalışmayı kabul edebileceğinin altını çizdi. (Sözcü)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!